New Feet damesandal med ultra-let sål

Pris: 1.100,00 kr

Tilbud: 880,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Flot og tidsløs damesandal i sort skind, som passer godt til den lidt smallere fod. Husk dog, at alle New Feets modeller er mere rummelige end almindelige mærker.

Her får du en flot og klassisk sandal, som du kan have i mange år. Sandalen er syet i olieimprægneret kalveskind, som er nem at holde rent.

Sandalen lukkes med tre velcro-remme, og den er derfor let at få til at sidde godt fast på foden. Når du modtager sandalen er remmene lange. Når du har fundet ud af hvilken længde der passer til dine fødder, kan du blot klippe det overskydende af med en almindelig saks.

Inde i sandalen ligger en 6 mm protektor sål, som er behagelig og stødabsorberende at gå på. Hvis du har behov for at udskifte dem, kan de naturligvis tages ud. Ydersålen er fremstilles i et ultra-let gummimateriale, og sandalen er derfor meget behagelig og let at have på.

Fodtøj fra danske New Feet er udviklet til følsomme fødder, og de er derfor særlig velegnet ved gigt, knyster eller diabetes. Men de kan bruges af alle, der ønsker en behagelig sandal.

Varenummer: KONF-NEW-181-26-310

Info

Info

Brand New Feet
Køn Dame
Type 1-Sandaler
Farve Sort
Lukning Velcro
Læst 47 (S)
Sål X-light gummi
Overdel Olieimprægneret kalveskind
For Mesh
Indvendig bredde Slim
Udtagelig sål? Ja

Velcro-remme

Sko-læst

Størrelses-vejledning

Varenummer

Detaljer

Model 181-26 er en dame-sandal fra danske New Feet, som vejer utroligt lidt. Derfor føles den utroligt let at gå med. Den lukkes med velcroremme, og fordi den har hele tre velcromme henover vristen samt en i hælkappen kan sandalen reguleres til at sidde perfekt på foden.
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk