New Feet damesandal i letvægtsmaterialer

1.100,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Damesandal fra danske New Feet. Sandalen er særlig velegnet til dig med følsomme fødder, men kan bruges af alle, der ønsker en sandal, som er god at gå med.

Sandalen er syet i sort gennemfarvet glat kalveskind. Sandalen er nem at få på og af, da den lukkes med velcro-remme. Når du køber sandalen er remmene ekstra lange, og du skal selv klippe dem til i den længde, som passer til breden og højden på din fod.

Sandalen har en meget stabil justerbar hælkappe, som gør at den sidde godt fast på foden. Du får derfor en stabil gang når du går med sandalen. Ydersålen er lavet at et materiale, der kaldes EVA. Det er et meget let materiale, som gør at sandalen føles let at gå med.

Inde i sandalen ligger der en stødabsorberende sål på 6 mm. Den er meget begahelig at gå på. Hvis du skal have dine egne indlæg ind i sandalen, kan du nemt tage sålerne ud og erstatte med dine egne.

Model: 191-50-110 / 191-50

Varenummer: KONF-NEW-191-50-110

Info

Info

Brand New Feet
Køn Dame
Type 1-Sandaler
Farve Sort
Lukning Velcro
Læst 43 (M)
Sål EVA
Overdel Glat kalveskind
For OnSteam
Indvendig bredde Medium
Udtagelig sål? Ja

Ekstra tab 2

Velcro-remme

Sko-læst

Størrelses-vejledning

Varenummer

Detaljer

Model 191-50 fra New Feet. Flot sandal som er særligt velegnet til følsomme fødder. Sandalen er lavet i kalveskind og har praktiske velcroremme. Den stabile hælkappe gør at sandalen sidder godt og stabilt på foden.
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk