Mobilex Jaguar - smart indendørs rollator

1.495,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid


Hvis en rollator udelukkende skal bruges indenfor stiller det nogle lidt andre krav, end hvis den også skal anvendes udenfor.

Derfor er Mobilex Jaguar designet udelukkende til indendørs brug. Derfor er der flere punkter hvor den adskiller sig lidt fra andre rollatorer:

Kan bremses med én hånd
Normalt har en rollator to bremsehåndtag - og kræver derfor begge hænder for at man kan bremse den.

På Jaguar sidder bremsen som en bøjle på tværs af hele håndtaget. Det betyder at den kan bremses med kun én hånd - det er praktisk hvis du f.eks. blot skal bremse den kortvarigt og have en hånd fri til at tage noget fra køkkenbordet.

Små hjul
Til udendørs brug foretrækker man normalt at hjulene er forholdsvist store - men det omvendte gør sig faktisk gældende indenfor.

Små hjul kan nemlig dreje skarpere, og svinger ikke ud på samme måde som store hjul. Derfor vil du opleve at Jaguar er lettere at komme rundt mellem møblerne med.

Ekstra smal
Jaguar er kun 54 cm. i bredden, og er derfor den smalleste rollator på markedet. Det er særligt en fordel hvis du bor i et hus hvor nogle dørkarme er forholdsvist smalle.

Den lave bredde gør det samtidigt lettere at komme rundt i hjemmet med den.

Sædet er afløst af en bakke
Når en rollator skal bruges indendørs har man ikke behov for et sæde. Derfor er det afløst af en praktisk bakke, som kan bruges til at have telefonen, en bog, noget mad eller lignende stående på.

Hurtig levering og fri fragt
Jaguar koster 1.495 kr., og leveres fra dag til dag. Den er fuldt samlet ved levering, og der er fri levering.

Tekniske data

Maks. brugervægt 100 kg.
Længde 66 cm.
Udvendig bredde 54 cm.
Højde på skubbehåndtag     Fra 83 til 102 cm.
Vægt 6,6 kg.
Varenummer MBX-312410
Pris 1.495 kr.

 

Varenummer

Detaljer

Varenummer: MBX-312410