Eschenbach Mobilux med lys, firkantet

1.135,00 kr

Ikke på lager

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Her får du et håndholdt forstørrelsesglas fra tyske Eschenbach. Forstørrelsesglasset er af meget høj kvalitet og linsen er utrolig behagelig at se igennem. Linsen forstørrer med 3 gange. Forstørrelsesglasset er rigtig godt til at se små tekstområder eller fx prisskilte.

Luppen er forsynet med et LED lys, som er meget nemt at betjene. Når du holder luppen i hånden, skal du blot klikke knappen hen mod linsen, og så vil LED lampen under luppen lyse.

Den håndholdte lup bruger to AA-batterier som medfølger i pakken. Linsen er fremstillet i letvægtsplast som har en overfladebehandling der gør den meget modstandsdygtig overfor ridser. Forstørrelsesglasset leveres med et beskyttelses-cover som sættes ud over linsen når forstørrelsesglasset ikke er i brug. Linsen skal renses med en blød microfiber-klud. Der må ikke anvendes brillerens, ethanol eller andet spritholdigt rens.

Tilkøb en holder
Det kan øge komforten at tilkøbe en stander/holder til luppen. Holderen skubbes ind over håndtaget. Holderen kan bruges i to positioner. Det smarte ved holderen er at det sikrer en ryste-fri læseoplevelse. I stedet for at skulle løfte og holde luppen i den rigtige afstand til papiret kan du med holderen nøjes med at støtte luppen. Holderen kan også bruges oprejst hvilket gør at du kan bruge luppen samtidig med at begge hænder er frie. Klik her for at komme til holderens produktside.

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.


Tysk produceret kvalitetslup
Luppen er fra tyske Eschenbach, som siden 1913 har fremstillet optiske linser. Alle deres produkter bliver stadig fremstillet i Nuremberg i Tyskland, og det gælder naturligvis også dette forstørrelsesglas.

Varenummer: ESB-15122

Info

Info

Højde 54 mm
Bredde 90 mm
Vægt 170 g (inkl. batterier)
Farve Hvid & sort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk