I anledning af julen kan alle køb foretaget frem til den 23. december byttes indtil 31. januar 2018.

×
70 40 40 24      kontakt@livetsomsenior.dk

Hvor hurtigt sender I min bestilling?

Når du afgiver din bestilling her på hjemmesiden inden kl. 13 vil den i langt de fleste tilfælde blive afsendt samme dag med levering til dig den efterfølgende dag. Nogle enkelte varer såsom kørestolsramper sendes af og til fra vores fjernlager. Hvis du ønsker at få oplyst hvor hurtigt vi kan levere en bestemt vare er du velkommen til at ringe på 70 40 40 24.

 

Det koster levering når du køber for under 500 kroner

Vi sender med både PostDanmark og GLS. Da vi ønsker at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt har vi kun to fragt-satser ved køb under 500 kroner. Når du gennemfører dit køb bliver du bedt om at vælge en af de to muligheder:

Levering uden omdeling - 49 kroner
Hvis du vælger levering uden omdeling kan du selv vælge et PostDanmark posthus eller en GLS Pakkeshop i nærheden af dig, hvor vi skal sende pakken til. Du får direkte besked pr. email og SMS når pakken ligger klar til afhentning.

Levering med omdeling - 59 kroner
Ved at betale 10 kroner ekstra kan du få pakken bragt helt til din dør. Budet kommer altså ud og ringer på for at aflevere din pakke. Hvis ikke du er hjemme bliver der lagt en seddel i din postkasse om at pakken kan afhentes på dit nærmeste PostDanmark posthus eller din nærmeste GLS PakkeShop.

 

Det koster levering når du køber for over 500 kroner

Hvis du handler for mere end 500 kroner tilbyder vi altid gratis levering helt til døren ved brug af GLS. Vælger du PostDanmark er taksterne de samme som ved køb for under 500 kroner.

 

Hvem bliver min pakke sendt med?

Du vælger helt selv hvem du ønsker, at din pakke skal sendes med. I sjældne tilfælde bliver varen sendt fra et fjernlager, og den vil i så fald altid blive sendt med GLS. Det har dog ingen indflydelse på prisen for dig som kunde.