Lidt om vores produkt-sortiment

Vores produkt-kategorier

Når man begynder at tænke på, hvilke hjælpemidler, der egentligt kan gøre hverdagen lidt lettere, tænker man ofte fra "værelse til værelse" i huset. Det har vi forsøgt at afspejle her på hjemmesiden, så du skal blot vælge, om det redskab du søger, hører under "Badeværelset", "Køkkenet", eller en af de andre kategorier. For at gøre det hurtigt at finde frem til det konkrete produkt kan du også vælge en underkategori såsom skråpuder under "Stuen" eller "indkøbsvogne" under "På farten".

Der bliver hele tiden udviklet nye, smarte hjælpemidler, som alle bidrager til, at gøre hverdagen lidt lettere. Vi deltager løbende i konferencer indenfor sundhed og pleje, ligesom vi bruger meget tid på at opsøge nye leverandører og produkter i markedet, så vi hele tiden kan tilbyde det bredeste udvalg, uanset om du er på udkig efter en ny badestol, kørestolsramper eller en ny mobiltelefon.


Kvaliteten af vores produkter

For mange er det, at købe hjælpemidler desværre stadig et tabu. Vi tror på, at det blandt andet skyldes, at mange hjælpemidler i markedet ligner hospitals-udstyr. Derfor sætter vi en ære i, at vores produkter både skal være af høj kvalitet, og at de skal have et pænt og stilrent design. Når du køber hjælpemidler online er du godt beskyttet af forbrugerlovgivningen, som blandt andet giver dig 14 dages fortrydelsesret. Derudover har vi i Danmark gode regler omkring reklamationer, så du kan reklamere over fejl i helt op til 2 år efter købet. Uanset hvad anbefaler vi, at du altid tager kontakt til os, hvis du har fortrudt et køb, eller hvis ikke helt du synes kvaliteten lever op til dine forventninger - så finder vi sammen en løsning, så du bliver glad.


Hvem kan bruge vores hjælpemidler?

Vi sælger hjælpemidler af høj kvalitet til både seniorer og personer med et handicap eller forskellige former for funktionsnedsættelse. Som vores slogan siger, drejer det hele sig om "hjælpemidler til en lettere hverdag" - uanset hvem du er.

Har du gigt, vil du ofte opleve, at mange daglige gøremål kan være udfordrende. Mange af vores hjælpemidler er udviklet til at løse små hverdagsproblemer for gigtramte. Til køkkenet tilbyder vi produkter som en "lågpifter" til at åbne syltetøjsglas, en dåseåbner eller kartonåbner eller særligt designede køkkenknive med et vinklet, tykt skaft, der gør det lettere at komme igennem hverdagen.

Til badeværelset tilbyder vi f.eks. skridsikre gulvmåtter, toiletforhøjere, så du lettere kan komme op og ned fra toilettet, badetaburetter, støttegreb og andre yderst relevante redskaber.

Endeligt tilbyder vi en række genstande til påklædning, som gør det lettere at tage tøj af og på.

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk