Komfortkørestol, fås i to bredder (Solero)

12.995,00 kr
1-2 ugers leveringstid
1-2 ugers leveringstid

* Påkrævede felter

1-2 ugers leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Her får du en god komfortkørestol med et højt antal funktioner og indstillingsmuligheder, som er nærmere beskrevet herunder.

Komfortabel polstring overalt
Komfortkørestolen har bløde polstringer på alle dele man som bruger er i kontakt med:

- Der er en 5 cm høj og blød siddepude
- Begge armlæn har puder i siderne
- Ryglænet er forsynet med en rygpude som understøtter ryggen i både lænden og i siderne
- Nakkestøtten er også polstret

Alle puder har et læderlignende inkontinens-betræk som er nemt at holde rent.

Indstilling af sæde- og rygvinkel
En af de store fordele ved komfortkørestolen er muligheden for indstilling af vinklen på både sædet og ryggen. Ved skubbehåndtagene sidder der et lille håndtag i hver side. Det ene håndtag bruges til at regulere sædevinklen, og det andet regulerer vinklen på ryglænet.

Kørestolen har en indbygget gasfjeder som hjælper til at regulere vinklen. Man kan ændre vinklen både med og uden en person siddende i kørestolen. Det er dog vigtigt at bemærke at brugeren af kørestolen ikke selv kan ændre vinklen, da det kræver at man står bag kørestolen.

Ved at kombinere de forskellige muligheder kan kørestolen komme så langt ned og ligge at man kan tage et kort hvil i den. Det gøres ved at tippe både ryggen bagover og sædet op. Derefter føres benstøtterne op i vandret position, og man kan så ligge forholdsvist meget ned.

Ryggen kan vinkles bagover med op til 30 grader.


Nakkestøtte med god komfort
Som det ses på billederne og i vores video leveres komfortkørestolen med en ekstra stor hovedstøtte. Den er udformet i polstret skum, og er derfor blød og behagelig at sidde op af. Samtidigt giver den en let støtte i siderne som bidrager med at holde hovedet oppe.

Hovedstøtten har mange indstillingsmuligheder. For det første kan højden nemt indstilles, og derudover er der tre forskellige typer vinkel-indstillinger. Det betyder, at du kan få den til at sidde helt optimalt, og at indstillingen desuden nemt kan ændres fra gang til gang.


Højdejusterbare armlæn
Begge armlæn kan nemt og hurtigt tilpasses i højden. Det gøres med et lille beslag og kræver ingen brug af værktøj. På hviledelen har de fast skum som det er komfortabelt at have armene liggende på, også i længere tid af gangen.

Højden på armlænene kan justeres fra 21 til 27 cm (målt fra overkanten af sædet).

Begge armlæn kan nemt klikkes af kørestolen. Det kan være en fordel hvis man selv ønsker at kunne køre den rundt i hjemmet ved hjælp af drivringene på de store baghjul.


Eleverbare benstøtter
En anden praktisk detalje ved kørestolen er, at den har såkaldte "eleverbare benstøtter". Det betyder, at de kan hæves op til vandret niveau. Indstillingen sker uafhængigt af hinanden, så det er f.eks. muligt at hæve den ene benstøtte mens den anden forbliver i den normale position.

Det er også muligt at indstille både fodpladerne samt puden som læggene hviler på.


Skubbehåndtag med bøjle og håndbremser
Komfortkørestolen har to skubbehåndtag som det kendes fra almindelige kørestol. Der er desuden monteret en bøjle imellem dem, så man som hjælper har mulighed for at holde på forskellige måder.

Kørestolen er derudover forsynet med håndbremser ved begge skubbehåndtag, så du som ledsager har mulighed for at bremse kørestolen. De kan enten bruges til at bremse kortvarigt hvis man fx går ned af en bakke, men der er også mulighed for at aktivere en parkeringsbremse ved skubbehåndtagene.


Anti-tip medfølger
Der medfølger som standard anti-tip til begge sider af kørestolen. Anti-tippen klikkes på bagerst på kørestolen, og sikrer kørestolen mod at tippe bagover når den bruges uden ledsager.

Punkterfri hjul
Komfortkørestolen har punkterfrie, massive gummidæk på 24”. Fortil har den 6” punkterfri gummidæk.

Klargøring til transport
Hvis der er behov for at tage kørestolen med i en bil kan den hurtigt gøres klar til transport. Det kræver ingen brug af værktøj, og gøres på følgende måde:

- Først klikkes benstøtterne af
- Derefter klikkes armlæn af
- Efterfølgende foldes ryggen ned
- Til sidst tages begge baghjul af

Det skal bemærkes at kørestolen stadig fylder en del selv når ovenstående er gjort, men har man en stationcar vil den typisk fint kunne være i bagagerummet.

Det tager under 2 minutter at gøre de ovenstående ting så den er klar til transport.


Sådan leveres kørestolen
Kørestolen er en bestillingsvare med en leveringstid på 1-2 uger. Når du har lavet din bestilling kontakter vi dig i løbet af et par dage og oplyser om den nøjagtige leveringstid.

Leveringen sker med en vognmand til kantstenen. Den kommer i en papkasse der måler 70 x 80 x 85 cm. Papkassen står på en palle og den samlede vægt for kørestol, palle og emballage er ca. 30 kg. Det er altså en relativt stor papkasse. Derfor skal du være opmærksom på at det vil kræve et familiemedlem eller lignende at hjælpe med indbæring og udpakning.

Komfortkørestolen leveres delvist samlet, og de ting der skal monteres efter modtagelsen tager under et kvarter. Før leveringen sender vi dig en video der viser hvad der skal gøres. Det kræver ingen værktøj, og består stort set kun af de samme ting som vi anbefaler at man gør ved klargøring af kørestolen til transport i en bil.

Vælg den ønskede størrelse
Kørestolen fås i to forskellige bredder:


Tekniske data  Medium Large
Sædebredde                 Fra 43 til 46 cm                 Fra 48 til 51 cm
Sædedybde Fra 42 til 48 cm Fra 42 til 48 cm
Ryghøjde Fra 53 til 56 cm Fra 53 til 56 cm
Rygvinkel Fra 0° til 31° Fra 0° til 31°
Sædevinkel Fra -2° til 25° Fra -2° til 25°
Armlænshøjde Fra 21 til 27 cm Fra 21 til 27 cm
Længde med fodstøtter 118 cm 118 cm
Længde uden fodstøtter 91 cm 91 cm
Udvendig bredde 64 cm 71 cm
Maks. brugervægt 130 kg 160 kg
Samlet vægt 38 kg 38 kg
Transportvægt* 23 kg 23 kg
Varenummer MEY-90200 MEY-90201
Pris 12.995 kr. 12.995 kr.

Der medfølger en udførlig, dansk brugervejledning til kørestolen.

*: Transportvægten er selve kørestolens vægt hvis man fjerner alle de aftagelige dele: benstøtter, baghjul, armlæn, nakkestøtte og puder.

Varenummer: KONF-MEY-90200

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk