Kangaroo kørepose

999,00 kr
nothing
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Vindtæt, vandafvisende og varm
Her får du en super lækker og varm kørepose, som holder dig varm igennem hele efteråret, vinteren og foråret. De fleste kørestolsbrugere kender følelsen af at sidde stille i kørestolen og blive kold. Denne kørepose kan derfor blive uundværlig for dig på de kolde vinterdage.

Køreposen er forret med dejlig blød og varm fleece. Køreposen er behagelig at stikke benene ned i og du sidder godt og beskyttet mod vind og kulde.

Dobbelt lynlås
Den forreste del af køreposen lukkes med en tovejs lynlås. Køreposen kan derfor åbnes og lukkes i begge sider. Der er små stropper som gør det lettere at få fat i lynlåsen. Fortil har køreposen reflekser og en lille lomme. Her kan du opbevare småsager som fx pung eller mobiltelefon.

De små detaljer som gør den mere brugbar
I toppen af køreposen er der to elastikstropper, som skal sættes ud over kørestolens skubbehåndtag. Det gør at køreposen ikke ’falder sammen’ bag ryggen hvis man læner sig forover. Længere nede på ryggen spændes køreposen fast om kørestolens ryglæn ved hjælp af et velcrobånd. Under køreposen er der et skridsikkert underlag, som gør at køreposen ikke glider rundt i kørestolen.

Køreposen tåler maskinvask op til 30 grader men ikke tørretumbler.

Vælg den rigtige størrelse
Vi kan levere køreposen i 3 størrelser. Vælg mellem small, medium eller large. Det er brugerhøjden og livvidden der afgør hvilken størrelse du skal vælge. I tabellen nedenunder kan du se målene på de tre størrelser:


Varenummer: KONF-MBX-279021

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk