Kapokdyne fra nsleep

1.499,00 kr

* Påkrævede felter

På lager - 1-2 dages leveringstid

Lækker kapokdyne fra danske nsleep. 
 
Ideel dyne hvis du sveder meget om natten. Kapokdynens særlige egenskaber kan bidrage til en bedre og roligere nattesøvn.
 
Kapok er et isolerende materiale som vil holde dig varm hele natten. Det særlige ved kapok er at det er svedtransporterende, og at kapokfibrene ikke suger fugt. Hvis du sveder meget om natten vil du derfor ikke vågne med en våd og klam dyne som ved traditionelle dyner. Kapokdynen kan bruges både sommer og vinter på grund af dens temperaturregulerende effekt. Kapokfibrene indeholder 80% luft hvilket er medvirkende til den varmeisolerende egenskab.
 
Husstøvmider, svampesporer og bakterier kan ikke vokse i kapokdynen, da de kræver et fugtigt miljø. Dynen er derfor også ideel hvis du lider af støvmideallergi.
 
Dynen er fyldt med fibre fra Kapok-træet. Kapok-træet vokser i regnskove i Asien og Sydamerika. Kapok-kapslerne kan høstes år efter år uden at træet fældes. Produktion af Kapok dyner er derfor bæredygtig og en vigtig indtægtskilde for lokalbefolkningen. Ved produktionen er der ikke anvendt skadelige stoffer, som på sigt kan give allergier.
 
Kapok er et materiale der har været anvendt gennem mange år. Før i tiden anvendte den danske flåde kapok i deres flydeveste, da materialet ikke suger vand og har en stor opdrift.   
 
Dynen fås i fire størrelser:
 
140 x 200 cm - 1.499 kr
140 x 220 cm - 1.599 kr
200 x 200 cm - 2.249 kr
200 x 220 cm - 2.549 kr
 
Du vælger den ønskede størrelse i menuen herunder.

Varenummer

Detaljer

Varenummer: KONF-NSL-23140200N