Plejeprodukter

Udover vores store sortiment indenfor voksenbleer tilbyder vi også en række plejeprodukter som relaterer sig til inkontinens. Du finder de forskellige produkter herunder, og ved at klikke dig ind på dem er de nærmere beskrevet.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side


Sådan virker Tena barrierecreme

Huden bliver hurtig rød og irriteret, når man over en længere periode bruger inkontinens-bind. Hvis man blot ignorerer det, vil det med tiden blive væsentligt forværret, og begynde at svi. Derudover kan huden blive så udtørret, at den sprækker med efterfølgende sårskorper til følge.
Det kan afhjælpes ved at bruge en barrierecreme i forbindelse med skift af inkontinens-indlæg. For at cremen skal give den bedst mulige effekt bør man først vaske grundigt. Det kan enten være med ”Tena 3 in 1 wash cream” eller med almindeligt vand og sæbe.

Derefter påføres barrierecremen i et ganske tyndt lag. Det kan enten gøres med fingrene eller med en vaskeklud. Sørg for, at få den tilpas godt smurt ud, så den dækker et beskyttende lag på hele området.

Tenas barrierecreme egner sig til brug i både intim-området og på resten af kroppen, hvor der også kan opstå hud-irritationer.

Som en af de få barrierecremer på markedet, er Tena barrierecreme Svanemærket. Det er din garanti for et sundt og naturligt produkt, som hverken indeholder parfume, konserveringsmidler eller farlige kemikalier.

Cremen er endvidere vandafvisende. Derfor holder den også efter at du har badet. Den er nem at smøre ud, og huden absorberer den hurtigt.Brug Tena’s 3in1 Wash Cream sammen med barrierecreme

Som beskrevet i afsnittet ovenfor omkring Tena Barrierecreme, så anbefales det, at bruge vaskecreme umiddelbart før du påfører barrierecremen. Almindelig sæbe har den store ulempe, at den udtørrer huden. Det er særligt uhensigtsmæssigt i de intime områder, hvor der er behov for ekstra forsigtighed og pleje.

Tena Wash Cream indeholder hverken sæbe eller alkohol. Derfor kan den i langt højere grad lave en grundig og behagelig rensning af huden med efterfølgende genopbygning af den naturlige fugt. Endeligt danner den et beskyttende lag – som kan forstærkes yderligere ved påføring af barrierecreme.

For skånsom påførsel bør du bruge en hårdt opvredet vaskeklud. Efter brug skal cremen blive siddende, så den kan beskytte og absorberes af huden.

I lighed med barrierecremen er vaskecremen også Svanemærket.Tena underlag til sengen giver beskyttelse om natten

Et af de andre populære produkter vi fører fra Tena, er deres sengeunderlag. Det er stiklagener på 85x140 cm., som hurtigt og nemt kan lægges enten direkte på sengen, eller under dit normale lagen. Et inkontinens-lagen giver god beskyttelse af sengen om natten.

For optimal sikkerhed har lagnerne en plastfilm på undersiden, som forhindrer gennemtrængning. Tena stiklagner leveres i pakker á 30 stk. De leveres i en lille pose, som nemt og diskret kan stå under sengen. Det er hurtigt og nemt at folde et lagen ud og placere det rigtigt på sengen.

Da alle Tena inkontinens-underlag er engangsprodukter skal du ikke døje med besværlig tøjvask efterfølgende. De har en høj sugeevne, og er hurtigt-absorberende. Derudover er de udviklet til at være komfortable at ligge på. Derfor vil du kun sjældent bemærke, at du ligger på et stiklagen.Vådservietter og vaskeklude til voksne er ekstra store

Et andet praktisk produkt fra Tena er deres vådservietter. Vådservietter kan særligt være en fordel i forbindelse med skift af bind på tidspunkter, hvor der ikke er mulighed for normal vask. Vådservietterne fra Tena har de fordel, at de er væsentligt større end de forskellige andre mærker indenfor vådservietter, som typisk sælges i supermarkederne.

Derudover er de fremstillet uden indhold af hverken alkohol, sæbe eller parabener. Det betyder, at du som forbruger kan være sikker på et godt og sundt produkt.

Også indenfor vaskeklude har Tena en type, som er bedre egnet til voksne, idet de er større end de almindelige. Derudover kommer de i en bedre æske. Almindelige, billige vaskeklude fra supermarkederne måler for det første kun 19x20 cm., hvor Tenas måler 25x26 cm.

Derudover er de almindelige vaskeklude vakuumpakket i en pose. Det betyder, at man er nødt til at tage hele bunken ud. Tenas vaskeklude kommer i en papkarton, hvor du nemt kan tage dem ud enkeltvis.Praktisk engangs-hagesmæk til voksne

Det sidste produkt vi fører fra Tena indenfor kategorien ”øvrige produkter” er deres engangs-spiseservietter. En spiseserviet fungerer i bund og grund som en hagesmæk. Engangs-spisestykker er nemme at bruge, da de blot smides ud med det almindelige husholdningsaffald efter brug.

De måler 37x68 cm., og dækker derfor hele forsiden og et stykke af benene. Derudover kan man – hvis ønsket – folde noget af bunden op. Det kan fæstnes i begge sider med indbygget klæbebund. Dermed danner det en lomme, som kan gribe mad der tabes undervejs.

Spiseservietterne er endvidere forsynet med godt lange snore, så de nemt kan lukkes rundt om halsen. Hagesmække fra Tena er yderst populære, da de er så nemme at bruge, og fordi de samtidigt fås til en lav pris. De leveres i poser á 150 stk. til 199 kr. (=1,32 kr./stk.).