Inkontinens undertøj

I denne kategori finder du vores udvalg af undertøj udviklet til inkontinens. Inkontinens undertøj er en diskret men effektiv måde at tage hånd om mild inkontinens på.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Hvordan virker inkontinens undertøj?

Alt vores undertøj i denne kategori er særligt udviklet til personer med let inkontinens. Inkontinens undertøj er – som det meste andet tøj – fremstillet i bomuld. Derfor ligner og føles det som helt almindeligt undertøj.

Forskellen er blot at denne type tøj indvendigt har et absorberende lag, som hurtigt og effektivt opsuger væske. Selve overfladen er yderst hurtigt-tørrende. Den absorberende inderdel går helt op til kanten ved livet og også ned til de nederste kanter for at sikre maksimal sikkerhed.

Vores inkontinens tøj kan vaskes som almindeligt tøj for rengøring. Af hygiejniske årsager anbefaler vi dog at du undlader at blande det med andet vasketøj.
Hvor høj er sugeevnen?

Undertøj til inkontinens er primært beregnet til personer der lider af lettere inkontinens. Det er for eksempel velegnet hvis man oplever små dryp i løbet af dagen eller har svært ved at nå toilettet helt i tide.

Sugeevnen er på ca. 350 ml. Ønsker man at bruge denne type undertøj ved større vandladninger vil der altså være behov for at skifte i dagens løb. Er det i stedet blot som sikkerhed mod mindre uheld kan de bæres over hele dagen.
Kan inkontinens underbukser/trusser erstatte indlæg eller voksenbleer?

Et af de spørgsmål vi ofte får er om inkontinens underbukser kan erstatte andre inkontinens produkter såsom Abena bleer eller Tena bleer.

Svaret afhænger i høj grad af hvilken type ble/indlæg der i forvejen anvendes. I afsnittet ovenfor har vi beskrevet sugeevnen. Er problemet af mere væsentlig karakter kan indlæg være at foretrække, da de er lettere at udskifte i dagens løb.

Inkontinens underbukser er til gengæld både mere komfortable og diskrete at anvende. Derfor foretrækker mange dem hvis man blot lider af mild inkontinens.
Hvordan vælger jeg den rette størrelse?

De inkontinens underbukser og trusser vi sælger er designet til at ligne helt almindeligt undertøj. Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på at de naturligvis er tykkere end normalt undertøj. Derfor anbefaler vi, at du vælger dem ét nummer højere end den størrelse du normalt bruger i undertøj.