Playmarket GoPlus - med store baghjul (3 farver)

1.495,00 kr

* Påkrævede felter

På lager - 1-2 dages leveringstid

- Klik her, for at gå til kategorien "indkøbsvogne", for at se alle mulighederne for en ny indkøbstrolley.Playmarket Go Plus indkøbstrolley
Vi fører primært indkøbsvogne fra Playmarket, som er det førende mærke indenfor området. Denne model hedder "Go Plus", og er det oplagte valg, hvis du ønsker en indkøbstaske med ekstra meget plads.

Stor indkøbsvogn med rigeligt plads
Med en taske på hele 50 liter, er denne trolley den største i vores sortiment. Indkøbsvognen er endvidere foldbar/sammenklappelig. Derfor optager den ikke unødig plads i hjemmet, når ikke den bruges.

Indkøbsvognen vejer 5,4 kg.

Termo-rum til kølevarer på forsiden
På forsiden af denne indkøbsvogn finder du et rum med termo-isolering, så dine madvarer holder sig kolde og friske på turen hjem fra supermarkedet. Termo-rummet har et volumen på 4 liter.

Højdejusterbart håndtag
Det store håndtag er nemt og komfortabelt at holde ved. Det har en blød skum-belægning, som dækker hele det vandrette stykke og som går cirka 10 cm. ned af siderne.

Håndtaget kan nemt reguleres i højden. Derfor kan du for det første let tilpasse den din egen højde, og desuden kan det være en fordel at gøre håndtaget kortere eller længere afhængigt af hvor tungt indkøbsvognen er lastet.

Gode, stabile hjul
Bagerst har indkøbsvognen to store hjul, som egner sig til alle typer underlag, uanset om du bruger den i byen, i parker eller ude i naturen. Foran har den to drejelige forhjul. Derfor kan du enten skubbe den foran dig, hvor alle fire hjul bruges, eller trække den efter dig og kun bruge de to bagerste hjul.

Vælg mellem de tre farver
Denne model fås i tre forskellige farver:

- Rød
- Lilla
- Grå/sort

Du vælger den ønskede farve i menuen herunder.

Yderligere information

Yderligere information

Volumen 50 liter
Vægt 5,4 kg.
Taskens bredde 54 cm.
Taskens højde 65 cm.
Taskens dybde 40 cm.
Total højde 109 cm.
Termorum Ja
Udvendig lomme? Ja
Vandafvisende? Ja
Højdejusterbart håndtag? Ja
Sammenklappelig? Ja

Varenummer

Detaljer

Farve    Varenummer    HMI-nummer
Rød 24925209 87874
Lilla 24925216 87874
Grå/sort 24925223 87874