ICON kørestol – let og kompakt med små hjul

3.995,00 kr
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Ultra let og kompakt kørestol
Her får du en kørestol, som er ultra let og meget kompakt. Kørestolen vejer kun 10 kg og er derfor helt ideel som transportkørestol, der er nem at få ind og ud af en bil. Du vil hurtigt opleve at kørestolen er rigtig god til transport under fx tandlæge-, læge-, optiker- restaurant- og familiebesøg.

Kørestolen er også perfekt som rejse-kørestol eller en tur i sommerhuset. Ud over dens praktiske anvendelse har ICON kørestolen også et flot og luftigt design, som de fleste vil synes om.

Små hjul gør den ekstra smal
ICON kørestolen har ekstra små baghjul. De små hjul gør at de kan placeres inde under stolens armlæn og hele kørestolen kan derfor konstrueres smallere end de gængse kørestole. De små baghjul gør kørestolen 5 cm smallere end en tilsvarende model med store baghjul. Når du modtager kørestolen vil du derfor hurtigt opleve at kørestolens udvendige mål er smallere end vores almindelige kørestole med store bagdæk. Det er utrolig rart at have en smal kørestol, da den er meget lettere at få den ind gennem døre og andre smalle passager. I ældre byggerier vil det fx ofte være åbninger til badeværelse og køkken som er smallere end andre døråbninger.

Du skal dog være opmærksom på, at du med en kørestol med små baghjul altid skal have en hjælper til at skubbe dig. Du kan nemlig ikke selv nå baghjulene fra sædet og hjulene har ingen drivringe. Hvis du ønsker modellen med store baghjul kan du kigge på ICON kørestol med letvægts med store baghjul.Aftagelige fodstøtter og justerbare armlæn
Kørestolen har aftagelige fodstøtter. Når du skal sætte dig i kørestolen kan de nemt svinges ud til siden, så du får fuld adgang til at stå foran kørestolen inden du sætter dig ned. Efterfølgende kan du svinge fodstøtterne ind og hvile dine fødder på dem.

Højden på kørestolens armlæn er nemme at justere. Det gøres nemt og sikkert, så du kan finde den højde, som giver den bedste siddestilling til netop dig.

Derudover har kørestolen også bremser oppe ved skubbehåndtagene. Det gør at en ledsager kan bremse kørestolen når man går med den. Parkeringsbremsen aktiveres også oppe ved skubbehåndtagene.

Kørestolens tekniske data

Siddebredde 45 cm
Siddedybde            43 cm
Siddehøjde 47 cm
Udv. bredde 60 cm
Vægt 10,1 kg
Maks. brugervægt 125 kg

Bærestrop gør den nem at transportere
ICON kørestolen er en transportkøresol, og den egner sig rigtig godt til at have med i fx en bil. Kørestolen er nem at klappe sammen. Det gøres sideværts og kørestolen kan stå af sig selv når den er foldet sammen. Derudover har den en bærestrop, som gør at man nemt kan løfte kørestolen, hvis den fx skal bæres ud i en bil.Tilkøb anti-tip
ICON kørestolen leveres med to trædepedaler, som gør det lettere at tippe kørestolen, hvis du skal op over en kantsten eller andre forhindringer. Du kan tilkøbe en anti-tip beskyttelse, som beskytter kørestolen mod at falde bagover. Anti-tip monteres i stedet for den ene trædepedal. Vælg anti-tip som en tilkøbsmulighed øverst på denne side.

Når du modtager kørestolen
Når du modtager kørestolen kommer den i en papkasse der måler 71 x 78 x 28 cm og vejer 13,2 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Vi anbefaler at du vælger at få den leveret på din hjemmeadresse.

Efter modtagelse skal du blot løfte kørestolen ud af papkassen og folde den ud. Derefter skal benstøtterne klikkes på, og så er den klar til brug.

Varenummer: KONF-REH-RWL35D4IB0

Info

Info

Højde 47 cm
Bredde 45 cm
Dybde 43 cm
Vægt 10,1 kg
Maksimal belastning 125 kg
Materiale Aluminium
Farve Ice blue

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk