Sengeklodser & møbelforhøjere

Sengeklodser er en hurtig og nem måde, at få gjort sengen højere på. Er man dårligt gående eller lidt oppe i alderen kan det tit være svært at komme op fra den lave seng, hvilket nemt afhjælpes med disse møbelforhøjere. De fås i to forskellige højder.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. sideSengeklodser er velegnede til ældre

Det grundlæggende formål med at bruge sengeklodser er, at få ens seng gjort højere. Typisk er en seng forholdsvist lav, og det kan derfor være anstrengende at komme op fra den lave højde. Tilsvarende gælder, når man skal ned og ligge i sengen.

Sengeklodser er en utroligt nem løsning på problemet. Alle fire ben på sengen løftes op i hver sin klods, og derefter har du en væsentligt højere seng. Vi fører to forskellige typer. Hvilken en du skal vælge afhænger af hvor meget du ønsker at hæve sengen:

- Vores lave sengeklodser er 10 cm., og hæver sengen med 7 cm.
- Vores høje sengeklodser er 25 cm., og gør din seng 22 cm. højere

Ved begge produkter er der en kant på 3 centimeter som sikrer, at sengen ikke kan glide ud af sengeklodsen.


Vælg den rigtige højde på din sengeforhøjer

Det er vidt forskelligt hvor meget man ønsker at hæve sengen. Vi anbefaler dog, at man først prøver med de lave sengeklodser. Selvom 7 centimeter ikke umiddelbart lyder af så meget, er det alligevel nok til at, at du vil opleve en mærkbar forskel. Hvis du så alligevel på et senere tidspunkt ønsker at gøre sengen endnu højere, er det særdeles nemt blot at udskifte de lave sengeklodser med nogle højere forhøjerben.


Forhøjerklodser kan bruges til alle typer møbler

De forhøjelsesben vi sælger er som udgangspunkt beregnet til senge. De kan imidlertid uden problemer bruges til mange andre typer møbler. Den lille type forhøjerklods har et indvendigt mål på 8,7 x 8,7 cm., og den høje på hele 9,5 x 9,5 cm.

Inden du køber, skal du altså bare måle størrelsen på de ben, som du ønsker at sætte ned i forhøjerklodserne. Det er kun ganske få møbler der ikke passer ind i disse mål.


Vores forhøjerben er robuste og stabile

Når du hæver sengen med forhøjerben er det vigtigt, at den stadig står præcist lige så stabilt som før. Derfor har vores forhøjerben en pyramideformet konstruktion, og grundarealet er lavet så tilpas stort, at de har den fornødne stabilitet.

Hvis du bruger denne type sengeklodser til at hæve din seng med kan du altså være sikker på, at klodserne er lavet til præcist det behov, og at din seng vil så mindst lige så stabilt som uden forhøjerklodser.


Brug vores benforhøjere til din sofa

Udover at hæve din seng, er sofaen et andet oplagt sted at bruge benforhøjere. Præcist ligesom en seng er en sofa nemlig ofte forholdsvist lav, hvilket for ældre og gangbesværede kan volde mange udfordringer. Du bruger benforhøjere på samme måde som til en seng, nemlig ved blot at løfte hvert ben på din sofa op i en møbelforhøjer.

Køber du sengeklodser med henblik på at bruge dem til en sofa anbefaler vi, at du vælger den lave model.