Sengeborde

I denne kategori finder du vores udvalg af praktiske sengeborde. Mange har stor glæde af et sengebord på hjul i deres soveværelse, fordi det f.eks. kan bruges til at spise ved eller til at have en avis eller bog liggende på mens man ligger i sengen.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side


Hvem har gavn af et sengebord med hjul?

Mange ældre vil gerne kunne ligge i sengen og læse en god bog eller dagens avis. Det bliver meget lettere med et godt sengebord på hjul. Et sengebord – eller natbord, som nogen også kalder det – er nemt at have stående ved siden af sengen. Vores sengeborde er udstyret med praktiske hjul, så du nemt kan flytte rundt på det. Når det står det rigtige sted låses hjulene hurtigt og let ved at trykke på ”låsen” med foden.

Et sengebord som vores rummer flere fordele sammenlignet med et traditionelt natbord. For det første kan det indstilles i højden. Derfor har mange af vores kunder to sengeborde – et der står ved siden af sengen, og et der står ved siden af lænestolen i stuen. Højdeindstillingen gør nemlig, at du kan få en god højde til bøger og aviser uanset om du skal bruge det når du ligger ned eller mens du sidder i en stol.

Derudover kan bordpladen vippes. Det er væsentligt lettere at læse bøger, når de er løftet en anelse op i modsætning til hvis de ligger helt vandret. Derfor er der også mange af vores kunder der benytter et læsestativ hvis de skal sidde ved et skrivebord og læse. Pladen kan vippes trinløst til begge sider. En anden fordel er, at bordpladen på to af siderne har en kant. Kanten sørger for at bøger, aviser, briller og lignende ikke glider af bordpladen hvis du har valgt at vippe den.Pladen skal kunne vippes

Når du skal vælge et nyt sengebord bør du kun gå efter modeller hvor pladen kan vippes. Det er nemlig dén mulighed der i høj grad adskiller et sengebord som vores to modeller fra et almindeligt natbord. Det at pladen kan vippes gør det lettere at få fat i tingene der ligger på bordet, og det betyder også, at du kan have bogen liggende på bordet mens du læser den.Vær opmærksom på om hjulene kan låses/bremses

Det er vigtigt at et sengebord er stabilt – særligt hvis du ønsker at kunne have mad og drikke stående på det. Derfor bør du for det første kun gå efter modeller hvor hjulene kan låses. Det kan de naturligvis på begge vores modeller. Derudover skal du så også sørge for at du altid får dem låst, når du har sat sengebordet der hvor du ønsker det.

De låses nemt med et let tryk med foden på den lille ”pedal” på hvert hjul.Et højdejusterbart sengebord kan også bruges til en elevationsseng eller i stuen

Et andet punkt hvor et sengebord på hjul adskiller sig fra et almindeligt natbord er muligheden for at indstille højden. Den justérbare højde gør sengeborde som vores bredt anvendelige:

- For det første kan du have det i en forholdsvist lav position, hvor det faktisk virker som et natbord.

- Har du en elevationsseng kan du bordet også anvendes, uanset om du bruger din elevationsseng til at gøre hele sengen højere, eller om du bare har løftet hovedgærdet

- Endeligt gør den indstillelige højde at et sengebord som disse kan bruges i stuen. Mange har f.eks. et sengebord stående ved deres lænestol.

Hvis du har spørgsmål til vores sengeborde er du altid velkommen til at kontakte os på 70 40 40 24 inden du bestiller.