Påklædningspinde

Selvom påklædningspinde i bund og grund er et ret simpelt redskab, er det for mange et nødvendigt hjælpemiddel til at tage tøj på med. En påklædningspind kan for eksempel bruges til at få jakken på uden at skulle række langt bagover for at få ærmerne på, ligesom den kan bruges til at få fat i ting der ellers ligger udenfor rækkevidde.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

 

Påklædningspinde fås i forskellige længder

Selvom der ikke findes så mange forhandlere af påklædningspinde, så findes der faktisk et forholdsvist højt antal forskellige typer i markedet. Nogle af de primære forskelle er:

  •       - Hvor lang påklædningspinden er
  •       - Hvordan krogen er udformet
  •       - Hvilket materiale pinden er lavet i


En påklædningspind er et ret billigt hjælpemiddel, så derfor vælger nogle af vores kunder at købe begge de typer vi sælger.

En pind til påklædning bør være mellem 55 og 75 cm. Bliver den kortere vil du stadig skulle bukke dig for langt for f.eks. at nå ting, og er den længere bliver den svær at håndtere. Vægten bliver selvsagt også højere desto længere pinden er.Overvej hvilket greb/skaft du ønsker

Påklædningspinde er typisk fremstillet i enten træ eller plastik. Når pinden er lavet i træ, har den ofte et ret tyndt skaft. Det er der nogle der foretrækker, mens andre gerne vil have et tykt skaft, som er nemt at holde fast i selv med store hænder. I det tilfælde bør man vælge en påklædningspind i plast.

Vores påklædningspind i plastik har desuden et lag blødt skum udenpå, som giver et godt og komfortabelt greb. Det gør, at pinden føles let at styre.At bruge en påklædningspind kræver tilvænning

Vi ser desværre af og til, at førstegangsbrugere af en påklædningspind giver for hurtigt op. Som med alt andet kræver det en vis grad af tilvænning pludseligt at skulle bruge hjælpemidler til at tage tøj på med. Derfor er det vigtigt, at du den første uges tid tager dig den nødvendige tid til at lære hvordan du bedst bruger påklædningspinden.

Hvordan pinden bruges bedst afhænger selvfølgeligt af om det er til sko, jakke eller noget helt tredje. Hvis du investerer tiden på at finde ud af hvordan du bedst bruger pinden er vi sikre på, at du hurtigt vil blive glad for den. Til begge vores påklædningspinde har vi lavet videoer som viser hvordan de f.eks. kan bruges.