Spillekortholdere

I denne kategori finder du vores praktiske holdere til spillekort og andet tilbehør, som gør det lettere at nyde et godt spil kort.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side


Hvordan virker en holder til spillekort?

Vi sælger flere forskellige typer holdere til spillekort, men det grundlæggende formål er selvfølgeligt det samme – at gøre det lettere at holde styr på ens kort mens man spiller. Det kan enten blot være for ikke at skulle sidde og holde på kortene når man spiller over flere timer, eller fordi man har smerter eller nedsatte kræfter i hænderne, som gør det svært at holde på kortene uden hjælp.


Der findes forskellige typer spillekortholdere

Ligesom ved så mange andre hjælpemidler, så findes der også flere forskellige typer når det kommer til spillekortholdere. To af modellerne er beregnet til at have stående på bordet, mens den sidste holder til spillekort virker bedst ved at den holdes i hånden.

Alle modellerne er lavet med en aflang smal ”revne”, som kortene kan sættes ned i. På den måde kan de stå oprejst uden at du behøver holde fast i dem.

Når du skal vælge hvilken af modellerne du ønsker bør du i første omgang bare gå efter den du mener ser flottest ud – fordi de virker alle lige godt. Dog er der lidt forskel i hvor mange kort den enkelte kortholder kan rumme – det står nærmere beskrevet i produktbeskrivelsen til hver kortholder til spillekort.


Ekstra tykke spillekort med store tal kan være en fordel

En kortholder til spillekort virker til alle de almindelige spillekort – men som supplement kan du eventuelt overveje at købe nogle lidt tykkere spillekort, hvor tallene også er gjort større på. Den ekstra tykkelse betyder for det første at de er lettere at holde i hånden (hvis ikke man anvender en kortholder), og de større tal og symboler gør det lettere at skelne de forskellige kort fra hinanden.