Diverse badeværelses-tilbehør

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side


Der findes mange hjælpemidler til badeværelset

Heldigvis findes der efterhånden utroligt mange hjælpemidler, som løser mange forskellige behov i hverdagen. Mange af hjælpemidlerne er beregnet til brug i badeværelset. Det kan enten være for at gøre det lettere at holde den personlige hygiejne eller for at øge sikkerheden i badeværelset. I denne kategori har vi samlet nogle lidt mere generelle hjælpemidler såsom forskellige typer børster og svampe.

Søger du produkter som badestole, toiletforhøjere og støttegreb har vi specifikke kategorier til de produkter, som du med fordel kan kigge i.


En fodskammel er særligt velegnet hvis du har badekar

I denne kategori er fodskamlen et af vores mest populære produkter. Med en fodskammel – af og til også kaldet badeskammel – bliver det nemlig lettere at komme ind og ud af badekarret. Hvad enten man er oppe i årene eller af anden grund er lidt dårligere gående end ellers kan det være svært at træde ind og ud af sit badekar.

I det tilfælde gør en skammel til badekarret det lettere. Den sættes helt op af dit badekar, og du kan så bruge den som et ekstra trin når du skal forcere den høje kant på badekarret. Vores badeskammel har den særlige fordel, at den kan indstilles i højden. Derfor er det nemt at få en højde der passer til netop dig.


Døjer du med at smøre creme på ryggen?

Et andet populært produkt er vores ”creme-håndtag”, som gør det muligt at smøre f.eks. fugtighedscreme på ryggen uden at skulle bruge hjælp fra andre. Håndtaget har en slags beholder for enden som først fyldes op med creme, og derefter bliver cremen smurt ud på ryggen med små kugler, der virker på samme måde som ved en roll-on deoderant.