70 40 40 24      kontakt@livetsomsenior.dk

Stokke med mønster

- Klik her for at se alle vores stokke

I denne kategori kan du se alle vores stokke med mønster.

Vi ser i stigende grad, at en stok ikke kun vælges ud fra et praktisk hensyn om at få bedre balance, men at den også er medvirkende til at vise din personlige stil. Ligesom med tøj og anden beklædning er udvalget indenfor stokke utroligt stort, og særligt indenfor stokke med mønster.

I denne kategori finder du alt lige fra stokke med forskellige blomster over til en stok med gepard-mønster eller en stok med sneleopard-mønster. Mange af vores kunder går meget op i stokke, og har derfor forskellige stokke, som passer til forskellige lejligheder. Man har ofte en stok til hverdagen, og derudover en stok, som f.eks. passer til festlige lejligheder.

Da stokke med mønster på stort set altid er lavet i aluminium betyder det samtidigt, at næsten alle kan reguleres i højden. Det gør dem særligt fordelagtige, da du så kan bruge den samme stok med sko i flere forskellige højder. Flere af stokkene er desuden foldbare – er du kun på udkig efter en stok, der kan klappes sammen, kan du med fordel gå over til kategorien udelukkende med foldbare stokke.


Køb en stok, som understøtter din stil

Som det gamle ordsprog, ”klæder skaber folk” siger, kan det samme meget passende siges om stokke. Udvalget af stokke med forskelligt mønster har aldrig været større – og det giver gode muligheder for at finde netop den stok, som passer til din personlighed. Ønsker du at blive bemærket, anbefaler vi, at du for eksempel vælger en stok med kraftige, røde farver. Ønsker du i stedet en stok, som er mere diskret i dens udseende, kan du tage et kig på vores tea-party stok i lyse nuancer.

Forskellige stokke passer til forskellige lejligheder. Når du er hjemme ønsker du måske blot en stok, som er billig, og som ikke behøver se ud af det store – hvorimod man gerne vil tage sig godt ud i selskaber. Derfor kan det være en fordel at have 2-3 stokke, som hver især er vidt forskellige i udseende. Dermed kan du fra gang til gang vælge en, som passer bedst muligt til tøjet og lejligheden.


Alle vores stokke med mønster kan indstilles i højden

Alle stokkene i denne kategori er fremstillet i aluminium. Det giver ikke bare mulighed for, at dekorere dem med alverdens forskellige typer mønstre – det giver også stor fleksibilitet i hvad stokken ellers skal kunne. Det betyder, at alle stokkene på denne side kan indstilles i højden. Ofte ønsker man at kunne bruge den samme stok, uanset om man er udendørs eller indendørs – men højden på dine sko kan betyde, at stokkens højde ikke nødvendigvis er passende, når du går udenfor. Indstiller du ikke stokken til den rigtige højde betyder det altså, at du enten går med en for høj eller for lav stok, med risiko for efterfølgende gener i skulderen.

Flere af disse stokke med mønster er desuden også foldbare eller sammenklappelige – så de er lette at have med, hvis du f.eks. er ude og rejse.


Mønstre inspireret af forårets farver

Alle vores stokke er produceret af det engelske firma, Classic Canes. De har produceret stokke i mere end 40 år, og er kendt for deres store udvalg af stokke med alskens mønstre på. Classic Canes startede deres virksomhed i en gammel ejendom på landet, og de mange forskellige mønstre bærer kraftigt præg af inspirationen fra årstiderne i skoven og på marker. Flere af stokkene har et mønster med forskellige blomster, og enkelte bærer præg af pelsen fra dyr som geparder og sneleoparder.