Himolla løftestol (Rømø)

24.995,00 kr

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Hvilestol i elegant design med skjulte funktioner
Hvis de daglige gøremål i hverdagen er begyndt at blive en udfordring, så er denne otiumstol fra tyske Himolla perfekt til dig. Ved første øjekast ligner Rømø-stolen en helt almindelig lænestol, men inde i stolen skjuler der sig kraftige motorer, som giver dig et lille løft og gør din hverdag lettere. Rømø-stolen samler elegance og tysk kvalitet i et strømlinet design.

Hvad adskiller Rømø stolen fra vores andre otiumstole?
Rømø-stolen adskiller sig fra vores andre otiumstole ved dens elegante design på drejbar fod. Denne stol ligner til forveksling en helt almindelig lænestol, og der er ingen, som kan se, at det er en ’fuld-løfte-stol’, som giver dig en hjælpende hånd i hverdagen. Denne stol giver dig friheden til at klare dig selv tilbage – du behøver ikke længere at være afhængig af andre. Stolen står på en stjerneformet drejbar fod. Når du sidder i lænestolen kan du derfor nemt dreje dig rundt.

Rømø-stolen kan alt det, som en moderne otiumstol skal kunne. Du kan indstille ryg- og fodskammel separat med den trådløse fjernbetjening, som også kan styres fra din iPhone. Hvis du leder efter en basis-model på drejbar fod, så kan du i stedet se på model Venø, som er et lidt billigere alternativ. Hvis du ønsker elektrisk nakkeregulering, kan du se på vores Rolls Royce model Birkholm.

Otiumstol med ’stå-op-hjælp’
Otiumstolen Rømø er en komfortabel seniorstol, som ud over at opfylde de almindelige behov for en lænestol også opfylder de ekstra behov, der opstår med alderen. Inde i stolen skjuler der sig en kraftig motor, som kan få hele stolen til at løfte sig. Dine hofter bliver langsomt skubbet opad samtidig med at dine fødder står på gulvet. Du kan holde i lænestolens armlæn hvis du har behov for ekstra støtte. Hvis kræfterne i ryg, mave, ben og hofter er svækkede kan dette blive en uundværlig hjælp i hverdagen.


Indstil stolen i flere forskellige hvilepositioner
Hvilestolen har mange indstillingsmuligheder, så du kan finde den hvileposition, som passer til lige netop dig. Når du har sat dig komfortabelt i lænestolen kan du nemt indstille ryglænets position samt aktivere fodskamlen. Uafhængigt af ryggen kan fodskamlen også køres trinløst op. Det gør stolen ekstra behagelig at du kan indstille fodskammel og ryglæn uafhængigt af hinanden. Nakkestøtten kan indstilles manuelt med hænderne.


Trådløs fjernbetjening
På denne model aktiveres løfte- og hvilefunktionen ved hjælp af en trådløs fjernbetjening, som gør det nemt og bekvemt at anvende stolen. Stolen kan også styres ved hjælp af en app, så du kan kontrollere stolen fra telefonen. Bemærk at på grund af den trådløse fjernbetjening må denne stol ikke benyttes af personer med pacemaker.

Tilkøb trådløst batteri
Stolen leveres som standard med ledning, som tilsluttes en almindelig stikkontakt. Du kan tilkøbe et trådløst batteri, som gør at stolen kan stå frit uden at der skal ligge en ledning henover gulvet. Batteriet leveres med en ladestation. Batteriet sættes nemt ind i stolens bagside. Afhængigt af hvor meget du bruger stolen holder batteriet mellem 2-6 måneder på én opladning.

Grå læderpolstring
Rømø stolen leveres med grå læder polstring. Polstringen er klassisk og tidløs og passer flot ind i de fleste stuer. Læderet er indfarvet koskind. Det er en rigtig lækker blød kvalitet. Læder har den fordel, at det let kan tørres af med en fugtig klud. Læderpolstring er et klassisk valg, som bliver ved med at se flot ud i mange år. Stolen har en stjerneformet sokkel i børstet stål, som giver stolen et let udseende. Soklen står stabilt på gulvet og det er selve den polstrede del af stolen som drejer sig.

Stolens mål og størrelse
Rømø lænestolen har følgende mål:

Sæde højde 46 cm
Sæde bredde 49 cm
Sæde dybde 54 cm

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Rømø stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter pakker vi stolen ud og tilslutter den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Rømø otiumstol i brug.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 1.500 kr. at returnere stolen.

Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Rømø bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområer, og med Rømø stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top og der er selvfølgelig 5 års garanti på din nye hvilestol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: HIM-7915-76-U44-LL24-asphal-kontrast

Info

Info

Siddehøjde 46 cm
Siddebredde 49 cm
Dybden på sædet 54 cm
Løftefunktion Ja
Fjernbetjenings placering Trådløs - højre side
Tilslutning 220 V

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk