Himolla løftestol (Fejø)

9.995,00 kr

* Påkrævede felter

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på play-knappen på billedet nedenunder for at se en video-demonstration af Fejø stolen.

Meget behagelig og prisvenlig model
Fejø otiumstolen er for dig, som ønsker en rigtig behagelig hvilestol, som meget nemt kan omdannes til en ’daybed’, hvor du kan tage dig et tiltrængt hvil i løbet af dagen. Ved første øjekast ligner denne stol en almindelig lænestol. Men inde i stolen skjuler sig kraftige motorer, som hjælper med at gøre din hverdag lettere.

Hvad adskiller Fejø stolen fra vores andre otiumstole?
Den elektriske løftestol har et flot design med komfort i topklasse. Ryggens polstrede udformning gør, at du føler at den omslutter dig, så du sidder trygt og rart i stolen. Man kan nærmest sige at stolen ’omfavner’ dig når du læner dig tilbage.
Fejø otiumstolen er en prisvenlig stol – dog uden at gå på kompromis med den kendte kvalitet fra Himolla.

Hvis du søger en stol som kan regulere nakkestøtten kan du se på model Livø. Der betaler du lidt mere men får til gengæld mulighed for at regulere nakkestøttet samt et lidt bedre koldskumssæde. Hvis du gerne vil have at din nye stol skal kunne bevæge ryg- og benstøtten uafhængigt af hinanden skal du kigge på model model Livø eller model Anholt.

Otiumstol med ’stå-op-hjælp’ – giver dig et lille løft
Otiumstolen Fejø er en komfortabel lænestol, som opfylder de ekstra behov, der opstår med alderen. Fejø lænestolen er til dig, som har behov for et lille ekstra løft i hverdagen. Inde i stolen skjuler der sig en kraftig motor, som kan få hele stolen til at løfte sig. Dine hofter bliver langsomt skubbet op ad samtidig med at dine fødder står på gulvet. Du kan holde fast i lænestolens armlæn, hvis du har behov for ekstra støtte. Hvis kræfterne i ben og hofter er svækkede kan dette blive en uundværlig hjælp.


Omdan nemt stolen til en ’daybed’ med et enkelt tryk
Otiumstolen kan nemt omdannes til at være i en skøn og behagelig hvileposition. Hvis kræfterne er begyndt at svigte, kan det være rigtig dejligt, at man kan tage sig et tiltrængt hvil i løbet af dagen. Med Fejø stolen er det nemt – det hele gøres ved hjælp af en fjernbetjening som er lige ved hånden. Ved hjælp af et enkelt tryk på fjernbetjeningen omdannes lænestolen til en liggende hvileposition. Stolens ryglæn køres helt tilbage i hvileposition samtidig med at fodskamlen køres op. På denne måde kommer du helt tilbage i hvileposition. Du kan altså nemt tage dig et formiddags- eller eftermiddagshvil.

Indstillingen af ryglæn og fodskammel sker i én og samme bevægelse. Det vil sige, at der kun er én knap. Når du trykker på denne knap køres ryglænet tilbage samtidig med at fodskamlen køres op.


Hvilestolens størrelse og mål
Fejø hvilestolen passer ind i de fleste stuer. Du skal dog være opmærksom på, at der skal være luft bagved stolen, så der er plads til at ryglænet kan køre tilbage.

Hvilestolen har følgende mål:

Siddehøjde: 43 cm
Siddedybde: 51 cm
Siddebredde: 49 cm

Vælg polstring
Fejø stolen kan fås i sort læder eller grå stof – det er de to mest populære polstringer i Himollas sortiment. Begge polstringer er tidløse og passer flot ind i de fleste stuer.

Granit stof
Stoffet er et specielt udviklet stof til møbelpolstring. Stoffet reflekterer kropsvarmen og returnerer det til kroppen – du vil derfor opleve at stolen er behagelig og varm at sidde i. Stoffet er fremstillet i 100% polyester og er nemt at holde fri for pletter. Det er meget slidstærkt og kan holde til dagligt brug i mange år.

Sort læder
Læderet på denne polstring er sort indfarvet koskind. Det er en rigtig lækker blød kvalitet. Læder har den fordel, at det let kan tørres af med en fugtig klud. Sort læderpolstring er et klassisk valg, som bliver ved med at se flot ud i mange år.


Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Fejø stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og indbæres i din stole. Herefter vil vi pakke stolen ud og tilslutte den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Fejø hvilestol i brug.

Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark indenfor 5-10 hverdage.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 750 kr. at returnere stolen.

Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Fejø bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområer, og med Fejø stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top og der er selvfølgelig 5 års garanti på din nye hvilestol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol, der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: KONF-HIM-9571

Info

Info

Siddehøjde 43 cm
Siddebredde 49 cm
Dybden på sædet 51 cm
Løftefunktion Ja
Fjernbetjenings placering Højre
Tilslutning 220 V
Produktgaranti 5 år

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk