Himolla løftestol (Drejø)

15.995,00 kr

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.


Skøn hvilestol med skjulte motorer
Denne skønne otiumstol er fremstillet i Tyskland hos den gamle, velrenommerede møbelfabrik, Himolla. Stolen er fremstillet i kvalitetsmaterialer og rummer ud over den almindelige siddekomfort skjulte motorer, der gør denne stol til noget særligt.

Stolens funktioner styres med en fjernbetjening
På stolens side sidder der en fjernbetjening, og fra denne fjernbetjening kan stolens skjulte funktioner styres. Stolens ryglæn og fodskammel kan styres uafhængigt af hinanden, og du har derfor god mulighed for at finde lige netop den hvilefunktion, som passer dig. Du kan både bruge stolen til et hvil og i tv-position.


Otiumstol med 'stå-op-hjælp'
Med alderen kan muskulaturen i ben, hofter, ryg og mave mindskes og hvis balancen heller ikke er hvad den har været, så kan det som årene går blive svært at rejse sig fra lave lænestole. Med Drejø stolen behøver du ikke længere have disse bekymringer. De skjulte motorer inde i stolen gør nemlig at hele stolen kan løfte sig. Dine hofter vil blive løftet op og fremad, mens dine fødder stadig står på gulvet. Armlænene følger med, så hvis du har behov for ekstra støtte kan du holde ved dem.


Sort læderpolstring
Drejø stolen leveres med sort læderpolstring. Polstringen er klassisk og tidløs og passer flot ind i de fleste stuer. Læderet er indfarvet koskind. Det er en rigtig lækker blød kvalitet. Læder har den fordel, at det let kan tørres af med en fugtig klud. Læderpolstring er et klassisk valg, som bliver ved med at se flot ud i mange år.

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Drejø stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter pakker vi stolen ud og tilslutter den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Drejø otiumstol i brug.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Bemærk, at vi på stole kun tilbyder 14 dages returret. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 1.500 kr. at returnere stolen.

Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Drejø bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområder, og med Drejø stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top og der er selvfølgelig 5 års garanti på din nye hvilestol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: HIM-9773-27-Y44-LL18-kohle

Info

Info

Siddehøjde 41 cm
Siddebredde 51 cm
Højden på ryggen 105 cm
Stolens udvendige bredde 74 cm
Dybden på sædet 47 cm
Samlet dybde på stolen 82 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Løftefunktion Ja
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk