Dejlig varm kørepose Zoom

Se guide

Heldragt til kørestolsbruger

4.199,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Søger du en varm kombination af en kørepose og en jakke? Så er heldragten fra danske HandyWear et rigtigt godt valg. Den holder brugeren varm selv i de koldeste vintermåneder. Her får du en praktisk og effektiv løsning til kørestolsbrugere.

Den store halsåbning gør dragten hurtig og nem at få på. Desuden har den ærmer og den dækker hele forsiden af kroppen – også fødderne.

Aftagelig hætte
Heldragten har en hætte som nemt kan trækkes op over hovedet. Hvis ikke man ønsker at bruge den kan den tages af ved hjælp af en lynlås i nakken. Hætten og ryggen er udformet med en dobbelt lynlås, som gør det muligt at føre hætten udover en nakkestøtte på kørestolen.

Nem at spænde til
Der er elastik bånd langs alle kanterne i heldragten, så den holdes tæt ind mod kroppen for at skærme mod vind og regn. Ved benene kan heldragten spændes til og holdes fast rundt om underbenene ved hjælp af to bånd med kliklåse. Ved at få heldragten lukket ordentligt til holder den hele kroppen varm. De to kliklåse er også en fordel hvis heldragten skal bruges af en person, der bevæger sig meget i kørestolen.

Isolerende materiale
Heldragten er fremstillet til brug om vinteren. Den er lavet med et særligt isoleringsmateriale, som gør den behageligt varm. Det er fremstillet i det samme materiale som vores luksus-kørepose er lavet af.

Materialet har den fantastiske egenskab at det isolerer samtidigt med at det hverken vejer eller fylder ret meget. Det betyder at hele heldragten er tyndere og vejer mindre end en del andre modeller på markedet.

Yderstoffet på heldragten er lavet af mikrofiber. Det er vandafvisende og i de fleste tilfælde kan heldragten blot tørres af med en fugtig klud hvis den er blevet våd.

Heldragten er sort med reflekser på forsiden og bagsiden.

Tåler både maskinvask ved 40 grader og tørretumbler.

Vælg din ønskede størrelse
Vi kan levere køreposen i to forskellige størrelser. Hvilken af størrelserne du skal vælge afhænger af brugerhøjden. Størrelse medium passer til personer fra 160 cm til 180 cm og størrelse large passer til personer fra 180 cm til 210 cm.

Varenummer: KONF-HAN-40001

Info

Info

Materiale Mikrofiber & Meida 200
Farve Sort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk