Gemino 20 rollator

2.595,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Robust og alsidig rollator
Gemino er en robust og alsidig letvægtsrollator fremstillet i stabile materialer, som er designet til at give brugeren en sikker og komfortabel støtte. Gemino-rollatoren har længe været en af kommunernes foretrukne rollatorer, og derfor ser du mange Gemino-rollatorer i gadebilledet.

Gemino 20 vejer kun 7,4 kg og den er derfor nem at komme rundt med. Den er meget nem at folde sammen og kan nemt sættes til side når den ikke er i brug. På grund af den lave vægt er den nem at løfte ind i bagagerummet på bilen.

Stilrent design
Smuk og stilren og med et væld af gode funktioner. Gemino 20 rollatoren er moderne og stilren i sit udseende. Den kombinerer på bedste vis flot design, stabilitet og kvalitet. Gemino er det rette valg til dig, som ønsker en god støtte på dine korte og lange udflugter. Rollatoren er udstyret med et dejligt sæde og en taske. Du kan derfor lægge dine indkøbsvarer i tasken og du kan nemt tage et kort hvil når du fx venter på bussen.

Justerbare håndtag
En rollator skal passe til din højde og derfor skal skubbehåndtagene kunne indstilles. På Gemino 20 er det nemt at indstille højden på de ergonomiske håndtag, så du får en korrekt indstilling af rollatoren.

Rollatoren findes i to højder; small og medium. Small er velegnet til personer op til 165 cm.Tilkøb rygbøjle, bakke og stokholder
Når du modtager Gemino rollatoren ligger der allerede en taske i papkassen. Du har også mulighed for at tilkøbe en rygbøjle, bakke og en stokholder. Rygbøjlen giver en god lændestøtte når du sidder på rollatoren. Stokkeholderen gør at du nemt kan have din stok med dig rundt når du er på farten. Bakken lægges oven på sædet og kan fx bruges til at transportere en kop kaffe eller en tallerken fra køkkenet indtil stuen.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: KONF-SRM-7120000

Info

Info

Vægt 7,0 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) Small 69 cm | Medium: 78 cm
Håndtagshøjde (max) Small: 88 cm | Medium: 100 cm
Afstand mellem håndtag 47 cm
Sædets bredde 47 cm
Sædets højde Small: 55 cm | 62 cm
Udvendig bredde 60 cm
Mål sammenfoldet H:76-80 x L:65 x B:23 cm
Maksimal brugervægt 125 kg
Medfølgende tilbehør Taske
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk