Vi har altid 365 dages returret - også på julegaver

×

Farstrup Plus (5920) Zoom

Se guide

Farstrup Plus (5920)

12.995,00 kr
Leveringstid: 4-6 ugerLeveringstid: 4-6 uger
Leveringstid: 4-6 ugerLeveringstid: 4-6 uger
Leveringstid: 4-6 ugerLeveringstid: 4-6 uger
Leveringstid: 4-6 ugerLeveringstid: 4-6 uger
Leveringstid: 4-6 ugerLeveringstid: 4-6 uger
 • Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Stof (blå) X
 • Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Leveringstid: 4-6 uger
  Læder (sort) X

* Påkrævede felter

Leveringstid: 4-6 uger

Klik her for produktbeskrivelse

Klassisk design med siddekomfort i topklasse
Smuk og elegant otiumstol designet af den danske møbeldesigner Hans J Frydendal. Her får du dansk design og en dansk fremstillet stol. Stolen har et let og luftigt klassisk udtryk, som vil se helt fantastisk ud i din stue.

Stolen er manuelt betjent, hvilket gør at den kan placeres overalt i stuen uden at der skal tages hensyn til ledninger og strøm. Stolens ryg kan lægges ned ved hjælp af en glidefunktion og sammen med en fodskammel kan du opnå optimal komfort i en hverdag, hvor der tilbringes mange timer i lænestolen.

Fuld afslapning med en ryg der kan lægges ned
Ryggen på denne stol kan lægges ned. Det gøres ved hjælp af et glidesystem. Når du presser let tilbage mod stolens ryg vil den langsomt glide bagover. Så kan du nemt nyde et lille (eller flere) hvil i løbet af dagen.

Under stolen sidder der skrue, hvorpå hårdheden af glidesystemet indstilles. Du kan derfor selv bestemme hvor meget modstand du gerne vil have at der er i ryglænet.

Tilkøb fodskammel og få fuld afslapning
For at få det optimale ud af din nye Farstrup otiumstol anbefaler vi, at du tilkøber en fodskammel. Fodskamlen gør at du nemt kan lægge dine fødder op i vandret. Dette er dejligt hvis du sidder og ser TV, læser eller strikker. Men det er især dejligt, når du har stolens ryg i tilbagelænet tilstand. Så kan du nemlig bruge stolen til at tage et lille hvil – ja, så får du virkelig glæde af din nye Farstrup hvilestol.

Fodskamlen leveres naturligvis i samme polstring som din stol, og højden tilpasses, så fodskammel og hvilestol passer sammen.

Hvad adskiller Farstrup Plus fra vores andre hvilestole
Denne hvilestol er en smuk stol uden elektriske funktioner. Stolen er ’lille’ i designet og passer derfor perfekt til den lille dame eller den mindre herre. Den er smuk, nordisk og 100% dansk fremstillet. Mange vælger denne hvilestol, da de gerne vil have et møbel, som passer ind i stuens øvrige møbler og indretning.

Hvis du har brug for en større stol kan du se på hvilestolen Farstrup Plus 5900, som er i samme designserie. Hvis du føler, at du har brug for lidt ekstra støtte i hverdagen, så anbefaler vi at du ser på hvilestolen Farstrup Multiplus. Det er en model, som har indbyggede elektriske motor.

Vælg mellem to polstringer
Når du har besluttet dig for denne Farstrup-stol, skal du vælge mellem to polstringer. Stolen kan enten leveres med en smuk blå stofpolstring, som sammen med det lysnede bøgetræ giver en smuk og klassisk stol, hvor komforten er helt i top.

Hvis du bedre kan lide en læderpolstret stol kan du vælge stolen, som er betrukket med sort læder. Det sorte læder står i smuk kontrast til stellet i lyst bøgetræ. Stolen er nem at vedligeholde, da læderet kan tørres af med en fugtig klud.

Væg den højde, som passer til dig
Farstrup Plus stolen kan fås i flere højder. Når du har besluttet dig for at vælge en Farstrup stol, så er det vigtigt, at du får bestilt stolen i den rigtige højde. Stolens højde er det som gør, at du kan sidde godt og behageligt i stolen med fødderne hvilende fladt på gulvet.

Stolen fås i disse højder: 45 cm, 47 cm, 49 cm, 51 cm og 53 cm.

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Farstrup stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter pakker vi stolen ud, og stiller den hvor du ønsker. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Farstrup hvilestol i brug. Farstrupstolen bliver specialfremstillet til dig, og vi kan derfor levere stolen indenfor 4-6 uger.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Bemærk, at vi på stole kun tilbyder 14 dages returret. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 1.500 kr. at returnere stolen.

Dansk kvalitet – hele vejen
Når du køber en stol fra Farstrup, så køber du samtidig dansk kvalitet hele vejen fra design til færdigt produkt. Farstrup har rødder helt tilbage til 1910, hvor det blev grundlagt som et savværk. I 1918 begyndte den første stoleproduktion og i dag fremstilles alle deres stole stadig på Fyn. Når du modtager din nye Farstrup hvilestol, kan du trygt og behageligt sætte dig i en stol, som har været gennem flere faglærte hænder. Snedkere, polstrere og syerske har alle sammen bidraget til at fremstille din nye stol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: KONF-FAR-5920

Info

Info

Siddehøjde 45, 47, 49, 51 eller 53 cm
Maksimal brugervægt 125 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk