Drejepude til bil, ø45 cm.

295,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid

Normalt er man nødt til at vride ryggen forholdsvist meget for at komme op fra bilsædet.

Med et drejesæde til bilen som dette bliver det væsentligt lettere at stige ud. Du lægger blot et drejesæde direkte på bilsædet. Det virker som en almindelig, komfortabel siddepude mens du kører.

Vores drejepude er en pude opdelt i to "lag", som på grund af de særlige tekstiler på overfladerne nemt glider mod hinanden. Det nederste lag har desuden en skridsikker underside, så det ligger godt og stabilt fast på underlaget.

Drejesæder og drejepuder bliver ofte købt til brug i en bil, men er også velegnet til andre steder såsom i kørestole eller på spisebordsstole.

Yderligere information

Yderligere information

Omkreds 45 cm.
Farve Mørkeblå

Varenummer

Detaljer

Sådan virker en drejepude til bilen
De to lag i puden har begge en friktionsfri overflade, som er vendt ind mod hinanden. Derfor kan de - selv når du sidder på puden - dreje utroligt nemt. Det er en fordel uanset om du skal ind i eller ud fra bilen.

Drejeskiver som denne bruges ofte af personer med ryg, hofte eller knæ-problemer.

Derfor har mange god gavn af drejepuder til bilen
Med en drejepude kan du bevare en lige position, når du skal sætte dig på bilsædet. Når så du har sat dig ned, kan du nemt dreje hele kroppen rundt, og "svinge" benene ind i bilen - helt uden at skulle lave uhensigtsmæssige vrid i ryggen.

Godt alternativ til rigtige drejesæder til biler
Til nogle biler kan man udskifte det normale bilsæde med et rigtigt drejesæde. Det er en forholdsvist stor udgift, da hele bilsædet så skal skiftes. Derudover skal det nye sæde passe specifikt til bilen.

Derfor installeres egentlige drejesæder ofte kun i handicapbiler. Flere og flere har imidlertid fået øjnene op for, at en drejepude til bilen er et godt og prisvenligt alternativ.

Virker bedst på flade bilsæder
Der findes mange forskellige bilsæder, og det er derfor forskelligt hvor godt drejepuden virker. Generelt er det sådan, at desto fladere sædet er, desto bedre virker puden.

På nogle biler er sæderne formstøbte, og "runder" derfor meget. I de tilfælde kan det være svært at få fuld gavn af drejepudens effekt.

Varenummer: 278051
HMI-nummer: 52921