Dietz Fakto+ Basis rollator med bakke og kurv

1.195,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Fakto+ er en god gedigen basis rollator fra tyske Dietz til en rigtig god pris. Den leveres med både trådkurv og stokkeholder.

Kvalitet, der holder til mange års brug
Når du køber en Dietz Fakto+ får du en rollator i en robust kvalitet, som kan holde til mange års brug. Stellet på Dietz Fakto+ kan klappes sammen og er lakeret i en flot mørkegrå farve. Rollatoren er fremstillet i en kvalitet som gør, at du kan have glæde af den i mange år.

Rollatoren vejer kun 8,3 kg og er derfor nem at komme rundt med i din bolig. De små hjul gør at den er men at vende rundt med – selvom pladsen er lille.

Trådkurv, bakke og stokkeholder medfølger
Hvor de fleste rollatorer efterhånden leveres med en taske kommer denne med en praktisk trådkurv. En kurv er særligt god hvis rollatoren er til indendørs brug, da man så kan have en taske, bog, avis og andre lignende småting liggende i den.

Derudover medfølger der en plastikbakke, som klikkes fast oven på sædet. Bakken har kanter, så tingene ikke glider af den. Vil du bruge rollatorens sæde tager du blot bakken af.

Der følger også en stokkeholder, som sidder på stellets side og kræver derfor ikke montering. Med en stokkeholder er det nemt at klikke din stok fast på siden, så har du den altid med.

Nem at tilpasse i højden
De to skubbehåndtag kan indstilles i højden fra 81 til 95 cm. Du ændrer højden ved at løsne låsehåndtaget på stellet, og derefter kan du trække håndtaget op eller ned til den ønskede højde.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårlig gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Vi tilbyder fri levering på alle vores rollatorer, og leveringstiden er kun 1-2 dage.

Varenummer: DTZ-346NPU

Info

Info

Forhjulenes diameter 19 cm
Håndtagshøjde (min) 81 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Sædets bredde 42 cm
Sædets højde 59,5 cm
Mål sammenfoldet H:91 x L:58 x B:23 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Medfølgende tilbehør Bakke, kurv og stokkeholder
Materiale Stål
Sammenklappelig Ja, forlæns
Produktgaranti 24 måneder
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk