Carl Oscar - udendørs rollator med store lufthjul

3.895,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

- Klik her for at se alle vores rollatorer

En rollator med uovertruffen stabilitet
Carl Oscar er en rollator, som har været på markedet gennem mange år. Den produceres af den svenske virksomhed Human Care AB, som er kendt for at levere produkter i god, gedigen kvalitet.

Store luftfyldte dæk
Hvor langt størstedelen af de rollatorer der kan købes i dag har massive dæk, skiller Carl Oscar sig positivt ud. Den har nemlig ekstra store hjul både foran og bagpå - og så er det desuden luftfyldte dæk.

Luftgummihjul gør en rollator væsentligt mere stødabsorberende, og du vil hurtigt erfare at den kører væsentligt bedre på steder som i parker, henover brosten og andre lignende ujævnheder.

Se vores video-gennemgang
Vi har lavet en video-præsentation af Carl Oscar, så du bedre kan danne dig et indtryk af dens kvaliteter. Du afspiller den herunder:Hurtig og nem at klappe sammen for transport
Det er efterhånden normen at alle rollatorer er sammenklappelige, og Carl Oscar er ingen undtagelse. Den kan nemt og hurtigt klappes sammen, så den er nem at have med i bilens bagagerum.

Som det ses på billederne her til venstre lukkes den sidelæns sammen (tip: du kan klikke på billedet for at få det vist i stort format). Det betyder, at den kan stå oprejst selv i sammenklappet tilstand.

Når kvalitet og funktioner er vigtigere end design
Indrømmet - mange vil nok mene at Carl Oscar rent designmæssigt ikke er blandt de pæneste rollatorer. Ikke desto mindre får du en ekstraordinært stabil rollator.

Den høje kvalitet og gode stabilitet er desuden også en af årsagerne til at mange af landets kommuner har gjort brug af Carl Oscar rollatoren gennem mange år.

Tekniske data

Længde 82,5 cm.
Udvendig bredde 63 cm.
Højde på skubbehåndtag Fra 77 til 95 cm.
Sædehøjde (fra jorden) 62 cm.
Sædebredde 32 cm.
Bredde når sammenklappet      24 cm.
Diameter på dæk 30 cm.
Maks. belastning 150 kg.
Vægt 10 kg.

Vi tilbyder fri levering fra vores eget lager og direkte til din adresse indenfor 1-2 på Carl Oscar rollatoren. Den leveres fuldt samlet.

Det er desuden muligt at tilkøbe en praktisk trådkurv som nemt hægtes på foran eller en stokkeholder, så du kan have en stok hængende på siden af rollatoren..

Varenummer: HMN-1222140

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk