Mobilex Buffalo - tåler ekstra høj belastning

2.900,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

- Klik her for at se alle vores rollatorer

Denne rollator er bygget til at kunne klare en væsentligt højere belastning end vores øvrige rollatorer. Hvor en almindelig rollator normalt er godkendt til 120-150 kilo kan Buffalo klare belastninger op til 200 kg. Den har desuden et ekstra bredt sæde. Derudover har den alle de gode funktioner, som også kendes fra andre rollatorer:

Sideværts sammenklappelig
Rollatoren kan nemt klappes sammen, og er derfor nem at have med i bilen. For at klappe den sammen trækker man blot i en strop på sædet, og den lukker sig så sideværts sammen. At den lukker sideværts sammen betyder desuden at den kan stå oprejst selv i sammenklappet tilstand.

Nem justering af skubbehåndtag
Højden på skubbehåndtagene kan indstilles. Det gøres ved at løsne et håndtag lige under hvert håndtag, og derefter kan de forskydes op eller ned til den ønskede højde.

Aftagelig indkøbstaske
På forsiden af rollatoren sidder en indkøbstaske. Den kan nemt hægtes af og bæres løst. Indkøbstasken har to hanke, som gør at den er god at bære almindelige dagligvarer i. Det er særligt en fordel hvis du skal handle ind, men ikke kan tage rollatoren med ind i butikken.Specifikationer

Bredde 70,8 cm.
Sædebredde 55 cm.
Sædehøjde 61 cm.
Højde på skubbehåndtag       Fra 74 til 102 cm.
Maks. belastning 200 kg.
Vægt 7,9 kg.


Varenummer: MBX-312305

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk