Mobilex Buffalo (til 200 kg brugervægt)

3.195,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Buffalo rollatoren er, som den eneste i vores sortiment, godkendt til en brugervægt på 200 kg. Denne rollator er altså velegnet til dig, som søger en rollator der kan klare en høj brugervægt. Rollatoren er dog også for dig, som søger en bred rollator, hvor der er bedre plads på sædet.

Bliver din nye støtte i hverdagen
Når muskulaturen i ben, ryg og mave svigter og balancen ikke er som den har været, så kan en rollator blive en uundværlig støtte i hverdagen. Mobilex Buffalo er bygget efter samme model som Mobilex Leopard, men aluminiumsstellet har forstærkninger, som gør at rollatoren kan klare ekstra belastning.

Selvom rollatoren er bygget i en ekstra kraftig konstruktion er vægten stadig lav. Rollatoren vejer kun 7,9 kg, og du kan derfor stadig nemt komme rundt med den, løfte den op i bussen, over kantstene eller andre forhindringer på din vej.

Nem at klappe sammen og lægge i et bagagerum
Rollatoren kan nemt klappes sammen, og den er derfor nem at have med i bilen. For at klappe den sammen trækker man blot i en strop på sædet, og den lukker sig så sideværts sammen. At den lukker sideværts sammen betyder at den kan stå oprejst selv i sammenklappet tilstand, hvilket er en fordel når rollatoren skal pakkes sammen eller stilles væk.

Nem justering af skubbehåndtag
Vi er alle sammen forskellige, og derfor kan højden på skubbehåndtagene indstilles, så de passer til dig. Det gøres ved at løsne skruen under hvert håndtag, og derefter kan de forskydes op eller ned til den ønskede højde.Fuld tilbehørspakke følger med i prisen
Når du bestiller Mobilex Buffalo følger der ekstraudstyr med i prisen. Til rollatoren kommer følgende udstyr med:

- Indkøbstaske
- Rygbøjle
- Stokkeholder

På rollatorens forside under sædet hænger en indkøbstaske. Denne taske er praktisk til at opbevare dine daglige indkøb på vej hjem fra supermarkedet.

Mellem håndtagene sidder en rygbøjle. Ofte er der ikke mulighed for at tage et hvil undervejs, men med Buffalo kan du sætte dig ned og få et lille hvil. Ryggen støttes let af bøjlen.

Hvis du bruger stok kan du montere den medfølgende stokkeholder på rollatorens ene side. Så kan du klikke din stok fast, så du altid har den med på din vej.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 83x67x23 cm og vejer 10 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Varenummer: MBX-312305

Info

Info

Vægt 7,9 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) 74 cm
Håndtagshøjde (max) 102 cm
Afstand mellem håndtag 55 cm
Sædets bredde 55 cm
Sædets højde 61 cm
Udvendig bredde 71 cm
Mål sammenfoldet 74 x 66 x 23 cm
Maksimal brugervægt 200 kg
Medfølgende tilbehør Taske, stokkeholder & rygbøjle
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder
HMI-nummer 100694

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk