Transportkørestol, fås i to bredder (Marlin)

Pris: 3.750,00 kr

Tilbud: 2.500,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

En god men billig kørestol
Her får du en god kørestol, som på trods af prisen har mange af de funktioner og fordele, som normalt kun findes på dyrere modeller.

Kørestolen er bygget med en robust, sølvfarvet stålramme, som giver en solid konstruktion. Selve sædet, ryglænet og armlænet er sort.

Kan nemt klappes sammen
En særlig fordel ved denne kørestol er, at den nemt kan klappes sammen. Hjulene er på 24", og kan ligeledes nemt klikkes af og transporteres løst.

Det betyder, at du nemt kan tage den med - og i sammenklappet tilstand kan den endda være i langt de fleste personbilers bagagerum. Skal den gøres endnu mindre kan begge benstøtter også klikkes af.Luftgummihjul giver ekstra stødabsorbering
Hvor mange kørestole som standard kommer med dæk i massivt gummi, får du på denne kørestol desuden luftgummihjul. Det gør den behagelig at køre med, da luftgummidæk giver en væsentligt højere stødabsorbering end massive dæk. Det betyder altså, at småsten og andre ujævnheder ikke mærkes nær så meget som på andre kørestole.

Gode, komfortable skubbehåndtag
De to skubbehåndtag er udformet på en måde der gør dem nemme og behagelige at holde ved. Det er nemt for en ledsager at få et godt tag når kørestolen skal skubbes/køres.

Fleksible armlæn gør det nemt at sætte sig
Kørestolens to armlæn kan vippes bagover, så du også kan sætte dig sidelæns ned på stolen. Det er blandt andet en fordel hvis du for eksempel skal flytte dig fra en seng eller en almindelig stol og over i kørestolen.

Begge armlæn kan desuden reguleres i højden ved brug af den medfølgende umbraco-nøgle. Det er også muligt helt at klikke dem af kørestolen.

Benstøtterne kan ligeledes drejes ud til siderne for at gøre det lettere at sætte sig.

Vælg mellem forskellige bredder
Den rette bredde på en kørestol varierer fra person til person. Vi kan derfor levere kørestolen i forskellige bredder. Vi anbefaler at du måler hvor meget din bagdel fylder når du sidder ned. Dette gøres lettest ved at sætte sig på en flade med god plads (fx en sofa). Herefter måles afstanden på det bredeste punkt mellem dine hofter.

Hvis målet for eksempel er 43 cm skal du tage en kørestol i næste mulige størrelse - altså 44 cm. Samtidigt skal du tage højde for at sædets bredde også har betydning for kørestolens samlede bredde.

Den mest solgte bredde indenfor kørestole er 44 cm.

Siddebredde 44 cm 48 cm
Siddedybde 42 cm 42 cm
Siddehøjde         46 - 52 cm         46 - 52 cm
Udv. bredde 64,3 cm 68,3 cm
Vægt 20,2 kg 20,5 kg
Maks. brugervægt 150 kg 150 kg
Varenummer 271244 271248

Bemærk
Kørestolen leveres fuldt samlet. Under betalingen er det vigtigt at du vælger "GLS med omdeling". På grund af kassens størrelse kan kørestolen kun blive sendt til din hjemmeadresse, og kun med GLS. Leveringen er gratis.

Varenummer: KONF-MBX-271240

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk