Indkøbsvogne & indkøbstrolleys

Vi har lavet videoer af alle vores indkøbstrolleys - du finder dem ved at klikke dig ind på hvert enkelt produkt, hvor du også kan se nærbilleder.

En god indkøbsvogn er den bedste måde, at få dine indkøb transporteret nemt og sikkert hjem fra supermarkedet på. I denne kategori finder du vores udvalg af forskellige typer indkøbsvogne, der alle gør det meget lettere at handle.En trolley gør indkøbsturen lettere

Som ældre kan turen til supermarkedet eller købmanden for at handle udgøre en stor udfordring. Almindelige poser bliver nemt så tunge, at de er svære at bære hele vejen hjem. Derfor kan en trolley eller indkøbsvogn være et rigtigt godt hjælpemiddel i hverdagen for mange ældre.

Der findes et utal af muligheder indenfor indkøbsvogne. På LivetSomSenior har vi nøje udvalgt hvilke typer og modeller vi ønsker at føre, så alle kan finde en passende trolley blandt vores sortiment.

Vi fører primært indkøbsvogne fra Playmarket, som er et spansk mærke med over 30 års erfaring i udelukkende at producere indkøbsvogne af høj kvalitet. Med en indkøbstrolley fra Playmarket får du et godt og solidt produkt, som holder i mange år. Derudover har vi modeller fra Rolser. Deres indkøbstrolleys er typisk kendetegnet ved ikke at have nær så mange muligheder og opbevaringsrum som Playmarket, men til gengæld er de så også billigere.Playmarket har modeller til alle formål

Vi har nøje udvalgt vores sortiment indenfor indkøbsvogne. Derfor har vi fra Playmarket valgt kun at fokusere på tre forskellige modeller, som alle lever op til vores høje krav, og som hver især har sine særlige fordele:

- Playmarket Go Plus er vores største indkøbstrolley
- Playmarket GoTwo er en billig indkøbsvogn, som er nem at køre med
- Playmarket GoUp har f.eks. termorum og gode, stabile hjul

Uanset hvilken type indkøbstaske med hjul du vælger, kan du være sikker på, at Playmarket altid er af utroligt høj kvalitet. Skal du bruge rådgivning før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os.Hvor stor skal din trolley til shopping være?

Er det første gang du står overfor at skulle købe en trolley til dine indkøb, kan det være svært at kende dine egne behov til fulde. Ved en indkøbstaske på hjul er vægten ikke nær så afgørende som var det en normal håndtaske, og du skal derfor i højere grad vælge ud fra dens fysiske størrelse. Når vægten ikke er så vigtig en parameter skyldes det selvfølgeligt, at en indkøbsvogn uanset hvad vil føles forholdsvist let, da den jo er med hjul.

For at sammenligne størrelsen af de forskellige modeller, skal du for hver indkøbsvogn kigge på taskens volumen-indhold. Vi fører indkøbstasker med hjul fra 39 liter og helt op til indkøbsvogne med plads til 56 liter. Der er altså forholdsvist stor forskel på hvor meget du kan have i tasken. Du skal imidlertid være opmærksom på, at en større indkøbstaske på hjul har en tendens til at blive væsentligt tungere, idet man ofte bare ”fylder tasken op”.

Som førstegangskøber anbefaler vi, at du prøver med en af de lidt mindre modeller. Hvis du så med tiden synes at den bliver for lille, kan du altid købe en større – men omvendt er der ingen grund til at købe en stor trolley, og så kun fylde den halvt op når du handler.En sammenklappelig trolley sparer plads

Selvom en indkøbsvogn er rigtig praktisk når du er ude, kan den være knap så praktisk at skulle opbevare derhjemme. Derfor er alle vores modeller foldbare/sammenklappelige. En sammenklappelig shopping trolley er utroligt pladsbesparende i hjemmet.

En indkøbsvogn til ældre skal egne sig specielt til netop den målgruppe, hvilket blandt andet betyder at vægten skal være lav, og at den skal være nem at folde sammen.

Det varierer lidt fra model til model hvordan den klappes sammen – men fælles for dem alle er, at det er nemt, hurtigt, og at det kun kræver ganske få kræfter.Nogle indkøbsvogne har termorum til køle/frostvarer

For at du kan få dine madvarer hjem fra supermarkedet i bedste mulig stand, har flere af vores trolleys og indkøbsvogne et særligt termo-rum. Det er normalt et mindre rum på forsiden, som er foret med en termo-belægning. Det egner sig særdeles godt til køle- og frostvarer.

Som ældre kan gåturen hjem fra supermarkedet være forholdsvist lang – og særligt, hvis du har nogle ærinder på vejen. Derfor kan termorummet være utroligt nyttigt i mange situationer.

Termo-rummet har normalt et volumen-indhold på 4 til 8 liter – du finder det nøjagtige tal i specifikationerne for den enkelte indkøbstrolley.En indkøbsvogn fås med 2, 3 eller 4 hjul

På en indkøbstaske med hjul er antallet og typen af hjul tit en af de helt store forskelle fra model til model. Der findes tre forskellige varianter i markedet, og i vores sortiment af indkøbsvogne finder du alle mulighederne:

2 hjul
Der findes generelt ikke så mange indkøbsvogne, som kun har to hjul. Når en trolley kun har to hjul betyder det også, at den kun kan trækkes bag sig, og at den ikke kan skubbes. Til gengæld er det ofte forholdsvist store hjul, som egner sig til alle typer underlag.

For at en to-hjulet trolley kan stå oprejst har den en støttefod på forsiden.

3 hjul
En tre-hjulet indkøbstrolley rummer utroligt mange muligheder. Den kan enten trækkes bag dig, hvor du så kun bruger de to baghjul, eller den kan skubbes foran dig. Forhjulet kan normalt altid dreje rundt, hvilket gør den lettere at styre og manøvrere. Derfor kan en indkøbsvogn med 3 hjul ofte være særligt velegnet til brug i byen, hvor man af og til har brug for at komme rundt om skarpe hjørne og udenom andre fodgængere.

4 hjul
Med en fire-hjulet trolley får du en trolley, som er utrolig nem at styre. Forhjulene kan dreje, og er udviklet med samme teknik, som også bruges af de førende producenter af barnevogne og klapvogne. Denne type indkøbsvogn/trolley hører som regel til blandt de dyreste modeller, og det er med god grund. De fire hjul gør, at vognen er særdeles nem at køre, selv når den er tungt lastet.Vi fører en særlig indkøbsvogn til trapper

Lige så praktisk som en indkøbstaske på hjul kan være på lige strækninger, lige så upraktisk kan den være, hvis du skal op af trapper. Ved de almindelige modeller er det nødvendigt at løfte den op fra trin til trin, hvilket hurtigt bliver tungt og belastende.

Derfor fører vi også en model, som er udviklet specifikt til brug på trapper. Denne indkøbsvogn har et innovativt system, hvor tre små hjul tilsammen udgør ét stort hjul i hver side. Hjulene gør det lettere at få din trolley op fra hvert trappetrin til det næste. Det er stadig nødvendigt at bære en vis vægt – men sammenlignet med en almindelig indkøbsvogn på hjul, vil der alligevel være en markant forskel. Derfor er denne særlige type trolleys særligt anbefalelsesværdige til ældre, som bor i etage-ejendomme.Brug en indkøbstrolley som gaveidé til ældre

Står du og mangler en god gave til en senior i din familie, bør du overveje en indkøbstrolley. Med en indkøbsvogn bliver det pludseligt en væsentlig anden oplevelse at skulle handle ind, og det er i høj grad et hjælpemiddel, som bidrager til at gøre ældre selvhjulpne.

Mange seniorer oplever, at de – ved selv at kunne handle ind – kommer langt mere ud end tidligere. Derudover er der mange, som egentligt foretrækker selv at stå for sine indkøb, men som blot ikke har kræfterne til at bære almindelige plastikposer hjem fra supermarkedet. Derfor kan du overveje en trolley som en god og oplagt gaveidé til ældre.Ønsker du en lidt billigere indkøbsvogn med hjul?

Som tidligere beskrevet er Playmarket en af de førende producenter indenfor indkøbsvogne. Deres produkter er af utroligt høj kvalitet, og er fremstillet til at kunne holde i mange år. Derudover fører vi også produkter fra Rolser, hvis indkøbsvogne til ældre er lidt billigere. Det er dog ikke muligt at få en indkøbsvogn med 4 hjul fra Rolser. Til gengæld har de en rigtig smart indkøbsvogn til trapper. Den er særligt populær blandt ældre der bor i lejlighed, da de så nemt kan få indkøbsvognen med helt op i lejligheden.