Badestol, sammenklappelig

699,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid

- Klik her for at se alle vores badestole

Badestolen er designet til at give komfort, støtte og sikkerhed, mens du bader:

Kan bruges i badekar og brusekabine
Stolen er primært beregnet til brusekabine, men kan også anvendes i et badekar. Har du badekar skal du dog sikre, at det er tilpas bredt i bunden. Nogle badekar "runder" i bunden, men for at du kan bruge denne stol skal der være en bredde på 47 cm.

Er det smallere, eller runder det i bunden, vil stolen ikke stå ordentligt fast. I så fald skal du i stedet vælge vores badebræt.

Nem at pakke væk
Er I flere der deler badeværelset, kan det være praktisk med en badestol, som hurtigt kan pakkes væk. Denne model kan foldes, og fylder kun begrænset med plads ude i siden af brusekabinen, når den ikke bruges.

Fødder med antiskrid
De fire fødder på badestolen har skridsikre gummifødder. Dermed kan du være sikker på, at stolen står godt og solidt fast. Sørg for, at stil den præcist hvor du ønsker, inden du begynder at bade.

Højdejusterbare ben
Badestolen kan indstilles i tre forskellige højde-niveauer. Hvert ben kan trækkes ud i bestemte trin, indtil stolen har den ønskede højde. Bemærk at stolens højde kun kan reguleres fra 37 til 40 cm. Har du brug for en højere badestol bør du derfor kigge på nogle af vores mange andre modeller.

Se en video af badestolen ved at trykke på billedet herunder


For specifikationer på badestolen kan du se "Yderligere information" længere nede på siden.

Yderligere information

Yderligere information

Højde Fra 37 til 40 cm.
Bredde 47 cm.
Dybde 31 cm.
Vægt 4,1 kg.
Maksimal belastning 113 kg.
Farve Hvid

Varenummer

Detaljer

Varenummer: VIT-70110490
HMI-nummer: 87300