Pedaltræner med modstand og omdrejningstæller

2.895,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Her får du et af de bedste produkter på markedet indenfor pedaltrænere. Modellen hedder "B'fit Mini", og har nogle markante fordele sammenlignet med de billigere pedaltrænere.

Ekstra stabil
For det første er den større og tungere. Med en vægt på 10,5 kg står den meget stabilt på gulvet når man cykler på den. Vægten betyder naturligvist også at den ikke flyttes rundt lige så nemt som en lille pedaltræner, men til gengæld står den som nævnt endnu mere stabilt.

Regulering af modstanden
En anden fordel er måden du regulerer modstanden på. B'Fit Mini er nemlig opbygget med magnetisk modstand, som både føles mere naturligt når du cykler på den, men som også betyder at den har en meget lang levetid. Flere kunder har brugt pedaltræneren dagligt over en periode på flere år uden at det kan ses på den.

Du regulerer modstanden på det store "hjul" bagerst på pedaltræneren.

Gode pedaler med hælkappe
Selve pedalerne er ekstra store, så hele foden kan hvile på dem. Samtidigt har de en hælkappe, så du får den optimale støtte af foden mens du cykler. Der er desuden velcrobånd, så du kan få foden til at sidde ordentligt fast når du cykler.

Display med historik
På oversiden sidder et display, hvor du har mulighed for at se hastigheden, tiden og distancen. Displayet kan huske distancen fra gang til gang, men du kan selv nulstille den. På den måde kan du fx sætte et bestemt mål pr. uge, og derefter nulstille.

Varenummer: LEM-BFM10010

Info

Info

Farve Sort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk