Vores telefoniske kundeservice holder ferie til og med d. 6. august. Du kan sende en e-mail, hvis du vil i kontakt med os.
Vores lager er åbent og vi sender pakker på alle hverdage kl. 13. God sommer!
×

Video-gennemgang af vores letvægts-kørestol

For at give dig et bedre indblik i vores produkter kan du ved mange af vores større hjælpemidler se en video-gennemgang af produktet. Vi får generelt gode tilbagemeldinger på vores videoer, da de giver dig væsentligt bedre muligheder for at se kvaliteten af produktet, ligesom funktioner ofte forklares lettere i en video end på skrift.

Ved alle de produkter, som vi laver videoer til, kan selve videoen findes på siden hvor du også ser produktbeskrivelsen. Den vil i de fleste tilfælde være præsenteret som det første du ser. For at starte afspilningen skal du blot trykke på selve videoen – se et eksempel herunder:

screenshot

En af de nyeste videoer vi har lavet, er en grundig gennemgang af funktionerne i vores letvægtskørestol. Du kan se videoen herunder:


Vi forsøger som minimum at lave videoer af alle vores rollatorer, kørestole og indkøbsvogne – men også til en lang række af vores øvrige produkter. Har du spørgsmål til et bestemt hjælpemiddel er du selvfølgeligt altid velkommen til at kontakte os.