Vi udvider med en kategori indenfor sundhed og velvære

Vores primære fokus har altid været hjælpemidler, og sådan vil det også fortsætte. Alligevel har vi for nyligt valgt at udvide vores sortiment med en ny produktkategori, nemlig ”Sundhed & velvære”. Sundhed er i dén grad oppe i tiden, og flere kunder har efterspurgt nogle specifikke produkter som de gerne vil kunne købe sammmen med deres hjælpemidler.

I dette indlæg fortæller vi om hvilke sundhedsprodukter vi kan tilbyde på nuværende tidspunkt, og løfter samtidigt lidt af sløret for hvad vi i fremtiden arbejder på at kunne tilbyde.

Sundhed er noget der berører os alle, og mange vil sige at et sundt helbred er noget af det vigtigste man kan ønske for sig selv og sine pårørende. Derudover er der mange sundheds-relaterede produkter som er forholdsvist nært beslægtet med hjælpemidler, så i den henseende gav det mening for os at udvide med en ny sektion.

Vi ønsker generelt at have en rød tråd gennem hele vores sortiment, og derudover bruger vi lang tid på at finde frem til produkter der har en kvalitet vi kan stå inde for. Derfor er det sjældent at vi ligefrem udvider med en hel kategori, hvilket også er grunden til at vi har lavet denne korte artikel der forklarer lidt om baggrunden. I den nye kategori finder du indledningsvist fire forskellige produktgrupper:1. Blodtryksmålere

blodtryksmaalerAt være sund og rask er noget, som for mange er svært at sætte en entydig definition på. I bund og grund handler det jo blot om hvor frisk man føler sig. Skal man alligevel ”måle sin sundhed” er blodtrykket et godt sted at starte.

Blodtrykket giver nemlig et øjeblikkeligt billede af din krops sundhedsmæssige tilstand. Mange danskere lider desværre af enten for højt eller for lavt blodtryk, og i begge tilfælde kan det nemt få en række uheldige følgeskader. Forskningsstudier har blandt andet påvist hvordan et for højt blodtryk er en af de primære årsager til hjertekredsløbssygdomme.

Får man lavet en almindelig helbredsundersøgelse ved sin praktiserende læge vil den altid omfatte en blodtryksmåling. Den type undersøgelser får man imidlertid kun lavet en gang om året – hvis ikke sjældnere. Derfor vælger flere og flere danskere at købe en blodtryksmåler, så de selv kan holde øje med en eventuel udvikling i deres blodtryk.

Nu kan du også købe en blodtryksmåler eller et blodtryksapparat i vores netbutik.2. Skridttællere

skridttaellerEn naturlig forlængelse af blodtryksmålere – som fortæller noget omkring kroppens nuværende sundhedstilstand – er skridttællere. Med en skridttæller kan du nemt følge dit aktivitetsniveau henover dagen, og skridttælleren giver også motivation til lige at gå lidt ekstra i dagens løb.

Bare fordi man vælger at købe en skridttæller betyder det ikke, at man nødvendigvist skal gå en tur på 5 km hver dag – betragt det i stedet som et redskab, som giver en god og værdifuld indsigt i hvor meget du egentligt bevæger dig. I mange tilfælde kan man øge ens daglige aktivitetsniveau væsentligt ved blot at komme ud af nogle få, uhensigtsmæssige vaner. Det drejer sig f.eks. om at lade bilen stå når du skal en kort tur hen til købmanden, eller om at gå nogle 5-minutters gåture i dagens løbe. Det gamle ordsprog: ”Mange bække små” er i særdeleshed sandt når det kommer til at øge det daglige aktivitetsniveau.

Der findes ikke nogen facitliste til hvor mange skridt man bør gå om dagen. Nogen går 5.000, andre går 12.000. Vi anbefaler at du starter med at købe en skridttæller, og så ellers forbliver i dit normale aktivitetsniveau en uges tid eller to. Derefter har du et nogenlunde billede af hvor meget du egentligt bevæger dig – og på den baggrund kan du så sætte nogle realistiske mål. Et godt udgangspunkt er f.eks. at ville gå 10% mere hver dag end du ellers har gjort.

Det er vigtigt ikke at sætte mål for dig selv, som er urealistiske. På den måde mister du hurtigt motivationen – hold dig til de små forøgelser.

Er du klar til at gå i gang? Så køb din skridttæller her.3. Fodruller

fodrulleHvor de to første produktkategorier er meget sundheds-orienterede bevæger vi os nu over i velvære-området. Det første produkt indenfor dette område er fodruller.

Mange seniorer døjer med deres fødder, og må ofte købe forholdsvist dyre specialsko fra f.eks. Green Comfort eller New Feet. Selvfølgeligt er fodtøjet vigtigt – men lige så vigtigt er det, at du også plejer dine fødder på andre tidspunkter.

Her kommer fodrullen ind i billedet. En fodrulle er en simpelt men effektivt redskab, som gør det nemt at massere dine fødder på undersiden. Alle kan have glæde af at bruge en fodrulle – uanset om det skyldes smerter i fødderne, eller blot kolde fødder fordi man sidder stille ved et skrivebord dagen lang.

Udover den klassiske fodrulle lavet i træ kan vi også tilbyde en egentlig massage-fodrulle.

De to primære årsager til at bruge en fodrulle er først og fremmest, at den virker varme i fødderne – og så giver den en bedre blodcirkulation.

Køb din fodrulle i vores netbutik.4. Varmepuder

varmepudeIndrømmet – lige nu er det nok ikke helt sæson for varmepuder. Alligevel har vi valgt at tage dem ind nu, fordi varmepuder generelt set er et godt og bredt anvendeligt produkt, som hjælper mange danskere af med deres muskelspændinger.

I første omgang har vi valgt at fokusere på at kunne tilbyde forskellige typer af en almindelig, elektrisk varmepude. Senerehen planlægger vi at udvide med mere specialiserede produkter såsom en varmepude til nakken, et elektrisk varmetæppe, en massagepude og muligvis også et par forskellige typer fodspa-apparater.

Se udvalget af varmepuder her.