Trust Lets Go – når en rollator til indendørs brug gerne må være lidt pænere

Der findes efterhånden så mange forskellige rollatorer i verden, at det kan være rigtigt svært at finde den helt rigtige. Det er særligt når man skal finde en indendørs rollator at det kan være vanskeligt – fordi til brug i hjemmet må rollatoren gerne være lidt pænere.

Vi er for nyligt begyndt at sælge den populære ”Lets Go” rollator fra svenske TrustCare, og her er der i dén grad tale om en rollator der skiller sig ud fra mængden. Læs med her, og find ud af hvad der gør Lets Go til noget særligt.

TrustCare er som nævnt en svensk virksomhed, der har specialiseret sig indenfor udvikling af stilrene hjælpemidler til ældre og handicappede. De arbejder ud fra devisen om, at gode funktioner godt kan gå hånd i hånd med et pænt design. Alt for ofte ser vi nemlig at hjælpemidler i lidt for høj grad ligner hospitalsudstyr. TrustCare forsøger med deres produkter at gøre op med den tradition og levere flotte hjælpemidler der giver en bedre hverdag.


Lets Go er udviklet specifikt til brug i hjemmet1

Mange rollator-producenter forsøger at fremstille rollatorer, som både kan benyttes til indendørs og udendørs brug. I mange tilfælde resulterer det enten i en række kompromis-løsninger eller i en rollator, som alligevel egner sig bedst til udendørs brug.

Trust har imidlertid grebet processen noget anderledes an. De har nemlig valgt at lave en rendyrket rollator til indendørs brug. Derfor adskiller den sig væsentligt fra alle andre rollatorer du finder rundt omkring. For det første er der selvfølgeligt tale om en letvægtsrollator. Selve begrebet ”letvægtsrollator” er i de senere år blevet lidt diffust, da en rollator ikke skal have en bestemt maksimalvægt for at kunne kalde letvægtsrollator.

Typisk bruges udtrykket om rollatorer som vejer højest 7-8 kg. Kigger vi eksempelvist på vores Topro Troja rollator, så vejer den 7,4 kg. Trust Lets Go vejer derimod kun 6,5 kg.

Link: Køb Topro Troja rollator i vores netbutik

Den lave vægt skyldes det minimalistiske design, hvor man har valgt at fjerne nogle ting, som der ikke er behov for ved en rollator til indendørs brug.5Lets Go har ét stort håndtag

Hvor en traditionel rollator har to skubbehåndtag, har Lets Go i stedet ét ”tværgående” skubbehåndtag. Det gør den lettere at bruge eller holde fast i med bare én hånd. Der er rigtigt mange situationer i hjemmet hvor det er en fordel at have den ene hånd fri, mens den anden holder fast i rollatoren for at give støtte.

Desuden er håndtaget langt mere komfortabelt at holde på en på en rollator til udendørs brug. Grebet på en rollator er i mange tilfælde lavet i gummi. Det er udmærket at holde ved, og det kan klare det danske vind og vejr. Da Lets Go kun er tiltænkt som en rollator til brug indenfor er hele håndtaget belagt med blødt skum som er godt at holde ved, og som gør at håndtaget ikke føles koldt.

Selve bremsen adskiller sig for øvrigt også. Den sidder nemlig som en praktisk ”bøjle” lige under håndtaget – igen er årsagen, at du så kan bruge rollatoren med én hånd.

Link: Se alle vores rollatorer til indendørs brugMateriale-valget får rollatoren til at passe ind i hjemmet3

Designet af Lets Go er virkeligt gennemtænkt. Der er lagt ekstra meget fokus på, at rollatoren skal være pæn at have stående – og at den skal passe ind i ethvert hjem uden at stikke i øjnene.

Det kommer sig blandt andet til udtryk i materialevalget. Lets Go fås i to flotte kombinationer, nemlig træ/sølv og sort/sølv.

Særligt udgaven i kombineret træ og sølv synes vi er ekstra elegant. Her får man virkeligt en rollator som på ingen måde ligner et hjælpemiddel, men som alligevel er utroligt funktionel.

Som det kan ses på billederne er hjulene også lidt mindre end på mange andre rollatorer. Det er igen med henblik på at gøre Lets Go ekstra god til brug indenfor. De mindre hjul gør det lettere at komme rundt med rollatoren, og den er nem at manøvrere rundt mellem møblerne. I videoen herunder kan du se præcist hvor nem den egentligt er at bruge:Trods de mange funktioner er Lets Go en billig rollator

Det er ingen hemmelig at man i f.eks. Harald Nyborg kan finde rollatorer, som koster helt ned til 500 kroner.

Derfor kan man nemt frygte prisen på Trust Lets Go en anelse, når først man har læst beskrivelserne og set billederne. Der er nemlig tale om en utroligt gennemarbejdet rollator, som både rummer gode funktioner og et elegant, stilrent design.

Heldigvis har Trust dog valgt at prissætte den så lavt, at alle kan være med. Derfor kan du købe Lets Go til bare 1.895 kroner i vores netbutik.

Link: Køb Trust Lets Go indendørs rollator i vores netbutik