Tre nye stokke i sortimentet

Vidste du, at vi har over 40 forskellige stokke i vores sortiment? Når vi sælger så mange forskellige stokke skyldes det naturligvist at mennesker er forskellige – og at der findes flere forskellige typer stokke.

På grund af efterspørgsel fra kunder har vi udvidet sortimentet med tre lidt specielle stokke, som vi giver en nærmere introduktion til her. To af dem er med sæde, mens den sidste er en såkaldt ”firepunktsstok”.

Der er som nævnt stor variation i de forskellige stokke der findes rundt omkring. I nogle tilfælde er det kosmetiske forskelle, og i andre tilfælde er det omkring hvordan stokken holdes eller bruges. Nogle af de primære forskelle du vil se på forskellige stokke er:

  1. Om de er sammenklappelige eller ej
  2. Hvilken type greb stokken har
  3. Hvilket materiale stokken er lavet i
  4. Om stokken er neutral i farven eller har et farverigt mønster

Vi hører ofte fra kunder som har flere forskellige stokke, da de så har en stok til forskellige lejligheder. De tre nye stokke du nu finder i vores sortiment er:

 

1.  En stok med et sædestok-med-saede-1500b-1

Når man første gang begynder at gå med stok føles det som at få friheden tilbage. Pludseligt har man langt mere støtte end før, og man kan gå længere ture end man ellers har været vant til.

Det kan dog være rart med muligheden for at tage et hvil undervejs, og behovet kan opstå selvom der ikke lige er en bænk i nærheden til at sætte sig på.

Derfor har mange stor glæde af en stok med et stolesæde på. Når man går med stokken er sædet foldet op og fungerer som håndtag, og med et snuptag klikkes sædet ned og sidder stabilt fast på stokken.

Sædet på denne type stok er lavet i kraftigt plastik og kan belastes helt op til 130 kg.

Stokken koster 349 kr. og kan købes her.2. En sammenklappelig stok med et sæde

foldestok-med-saede-1Hvor den første stok vi omtalte ovenfor altid i er fuld længde fås den også i en sammenklappelig udgave. Med den type stok får du fuld fleksibilitet.

For det første er den nem at have med fordi den er sammenklappelig, og samtidigt har den det indbyggede sæde. Det er både hurtigt at folde selve stokken ud og at klikke sædet på plads hvis du vil sidde på den.

En anden praktisk detalje er, at stokken leveres med en kraftig opbevaringspose med lynlås. Posen gør det nemt at have stokken med i en rygsæk eller lignende.

Vores foldestok med sæde koster 450 kr. og kan købes her.
3. En ”firepunktsstok” med fire fødder

firepunktsstokHvis du har brug for lidt ekstra gangstøtte derhjemme, men ikke er helt klar til at gå med rollator, er en firepunktsstok måske et godt valg. En almindelig stok stiller nogle krav til ens balanceevne, da den kun berører gulvet på ét punkt.

En firepunktsstok har derimod hele fire fødder, og står derfor mere stabilt fast på gulvet når den bruges som støtte. Det har desuden den fordel at stokken kan stå oprejst af sig selv. Det er altså slut med at skulle ned på gulvet og samle en tabt stok op – firepunktsstokken står oprejst selv når ikke den bruges.

Vores firepunktsstok koster 349 kr. og kan købes her.