LivetSomSenior forhandler nu Abena bleer til voksne

Man har længet kunne købe et bredt sortiment af inkontinens-produkter fra Tena i vores netbutik. Som følge af et stigende antal henvendelser fra vores kunder omkring Abena bleer har vi for nyligt udvidet vores sortiment.

Derfor kan du nu finde et udvalg af de hyppigst anvendte Abena-produkter her på hjemmesiden. For dem som ikke kender Abena kan vi indledningsvist nævne, at det er en stor dansk virksomhed grundlagt tilbage i 1953. Abena har et omfattende sortiment indenfor hygieine- og rengøringsartikler, herunder også produkter til inkontinente.

I dette indlæg får du en introduktion til de inkontinens-produkter vi nu kan tilbyde fra Abena.Abena bleer fås i mange størrelser og sugeevner

Et af de punkter får Abena til at adskille sig fra andre producenter af voksenbleer er deres omfattende sortiment på tværs af størrelser, typer og sugeevner.

Således er der flere af deres produkter som indenfor en given størrelse fås med forskellige sugeevner. Det betyder, at man kan finde frem til et produkt som passer perfekt til sine behov.

Når man køber Abena voksenbleer i vores netbutik bliver de selvfølgeligt altid sendt med diskret levering. Det betyder at vi sender i neutral emballage med ”LivetSomSenior ApS” som afsender, og uden at der angives noget om pakkens indhold på emballagen.

Vi er lagerførende i alle de Abena-produkter du finder i vores netbutik, så vi tilbyder den samme hurtige dag-til-dag levering som på resten af vores sortiment.

Klik her for at se alle vores Abena bleer til voksne.Disse produkter tilbyder vi

Hos LivetSomSenior fører vi nu de fire mest anvendte typer voksenbleer fra Abena:


Abena Abri-San Premium

Abri-San omtales ofte som en ”åben ble”, idet den er udformet som et indlæg der placeres i underbukserne/trusserne. Abri-San kan bruges af både mænd og kvinder. Afhængigt af størrelsen anbefales det i nogle tilfælde at kombinere brugen af Abri-San med Abena Abri-Fix, som er fikseringstrusser som holder indlægget på plads.abri-san


Abena Abri-Form Premium

Abri-Form er det produkt fra Abena som findes i flest varianter. Således har vi ikke mindre end 13 forskellige varianter fordelt på 5 størrelser. Størrelserne går fra XS til XL, og indenfor hver størrelse kan der vælges mellem forskellige sugeevner.


Abena Abri-Flex Premium

Abri-Flex er en bukseble som kan anvendes af bade mænd og kvinder. Den tages på som almindeligt undertøj og er meget nem at få til at sidde korrekt. Vi sælger Abri-Flex i Medium og Large.


Abena Abri-Man Premium

Den mandlige anatomi adskiller sig fra kvindens, og det har Abena taget højde for i deres ”Abri-Man” produkt. Her får du et indlæg som er udformet specifikt til at tilpasse sig den mandlige anatomi. Abri-Man fåes med to forskellige sugeevner.