Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere at varer købt senere end den 18. december kl. 12 når frem inden jul.
Alle køb foretaget frem til den 23. december byttes indtil 31. januar 2018.

×

LivetSomSenior bliver forhandler af TEMPUR-produkter

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment med produkter, som vi mener vores kunder kan have gavn af. Derfor er vi nu glade for at kunne fortælle at vi har indgået en aftale med TEMPUR om at forhandle et udvalg af deres produkter.

TEMPUR er et yderst anerkendt mærke indenfor både puder, hovedpuder og senge. Materialet der anvendes i TEMPUR-produkter har nemlig nogle enestående egenskaber som gør dem bredt anvendelige.

I første omgang har vi nøje udvalgt en række forskellige hovedpuder samt specialpuder til at sidde på. Herunder får du en kort introduktion til de nyheder vi nu kan præsentere.tempur-millennium-ergonomisk-pudeTEMPUR hovedpuder

En af de ting som TEMPUR er særligt kendt for er deres senge og hovedpuder. De har tre forskellige hovedpuder, som du fremover kan købe i vores netbutik:

  • Den traditionelle TEMPUR hovedpude, som består af massevis af ”små puder”.
  • TEMPUR Millenium hovedpuden, som nok er den mest kendte af deres forskellige modeller
  • TEMPUR Ombracio, som er en hovedpude til folk der sover på maven

Ved den traditionelle hovedpude har du mulighed for at vælge hvilken hårdhed du ønsker puden i. Ved Millenium-puden kan du derimod vælge størrelse, så du får en hovedpude der giver den optimale stilling for nakke og skuldre.

tempur-laendepude-1

TEMPUR lændepuder

En anden nyhed hos os er de to lækre lændepuder fra TEMPUR. Der er både en stor lændepude, som er god at bruge til de steder hvor du primært opholder dig. Lændepuden kan for eksempel bruges på et bilsæde, en kontorstol eller i en lænestol.

Denne lændepude har desuden den fordel, at den kan spændes fast rundt om ryglænet på stolen. Det sikrer, at den bliver på den plads du ønsker.

Den anden lændepude fra TEMPUR er en lidt mindre lændepude, som er nem at have med på farten. Den er god at bruge hvis du altid gerne vil kunne sidde optimalt, men ikke ønsker at medbringe den almindelige (og lidt større) lændepude hvis du for eksempel bare skal besøge nogen.

Uanset hvilken af puderne du vælger, er du sikker på at få et godt produkt i høj kvalitet og med lang levetid.tempur-dougnut-pude-siddering-1

Siddering fra TEMPUR

I de senere år er de såkaldte ”sidderinge” blevet meget populære. De kaldes af og til også for halebenspuder. Den type pude har til formål at aflaste halebenet når du sidder ned. TEMPUR har lavet en særligt smart pude, hvor den største del af puden er produceret i normalt TEMPUR-skum, mens midten er lavet i væsentligt blødere skum. Har man brug for endnu mere aflastning er det nemt at åbne betrækket og tage midten ud. Du kan se vores TEMPUR siddering her.TEMPUR skråpude og siddepude

De to sidste puder til at sidde på fra TEMPUR er mere almindelige – det er nemlig en trykaflastende TEMPUR siddepude og en TEMPUR kilepude. De har begge de gode egenskaber fra TEMPUR-materialet, og kommer i en udformning og størrelse som gør dem optimale at bruge på helt almindelige stole.