Indkøbsvogne i tysk kvalitet fra Andersen

Hos LivetSomSenior sælger vi mange forskellige indkøbsvogne – et af vores favoritmærker er tyske Andersen. Mærket har eksisteret i 60 år, og kvaliteten har altid været i top. Det er en familie ejet virksomhed med stolte traditioner.

Når du skal vælge en indkøbsvogn er der flere overvejelser du skal gøre dig inden købet. Ved grundigt at overveje dine behov, sikrer du dig at du får størst mulig glæde af din nye indkøbsvogn. For at gøre valget lettere, har vi her lavet en guide.

Hvilken type og størrelse hjul skal jeg vælge?

Mange foretrækker helt almindelige hjul. De fås i forskellige størrelser. Indkøbsvogne med små hjul er ofte billigere. Til gengæld store hjul mere komfortable at gå med. Store hjul er især bedre når du kører på løst underlag som grusstier i parker.

hjul-stoerrelseDer findes særlige hjul til trappertrappehjul

Bor du i en lejlighed hvor du skal have indkøbsvognen med op ad trapper kan en indkøbsvogn med trappehjul være en fordel. De kan klatre fra trin til trin, og gør det lettere at få indkøbsvognen op. Til gengæld er de ikke nær så komfortable at gå med udendørs. Hvis du bor i lejlighed skal du altså overveje hvad der er vigtigst – trappefunktionen eller komforten når du går med indkøbsvognen udendørs.

Skal indkøbsvognen have to eller fire hjul?

Traditionelle indkøbsvogne er med to hjul så man trækker vognen efter sig. Der findes også indkøbsvogne med fire hjul som skubbes foran sig. Der er to fordele ved den firehjulede udgave. For det første skal du ikke bære vægten på samme måde som ved en tohjulet, da vægten hviler ned på de fire hjul. For det andet kan du bruge begge hænder til at skubbe med. Det er bedre for dine skuldre, ligesom det også giver lidt ekstra balance-støtte mens du går.

to-fire-hjul1


Hvor stor skal tasken være?

Der er stor forskel på taskens størrelse fra model til model. På vores mindste model rummer tasken 40 liter mens den største rummer 69 liter. Det har ikke indflydelse på indkøbsvognens vægt, men vi ser at mange kunder foretrækker tasker der rummer omkring 50 liter. Det er rigeligt til almindeligt indkøb, og med en større taske kommer man nemt til at fylde meget i, så indkøbsvognen bliver tung at gå med.