En gennemgang af Tena’s sortiment indenfor voksenbleer

Tena er uden tvivl det førende mærke indenfor inkontinens-produkter i Danmark, herunder f.eks. voksenbleer. Deres sortiment spænder bredt, og er fordelt på en række forskellige produktserier såsom Tena Lady og Tena Men.

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter. Derfor gennemgår vi her de mange muligheder som Tena tilbyder, så du nemt kan få et overblik over de forskellige produkter.

Tena har opdelt deres sortiment i produkt-grupper

Som nævnt i indledningen er Tena et førende mærke indenfor bleer til voksne. En af de andre store producenter af voksenbleer er bl.a. Abena – men til forskel fra Tena sælges deres bleer ikke i detailhandlen. Abena lever derimod primært af aftaler med en lang række af landets kommuner og sygehuse.

Modtager du Tena voksenbleer på bevilling fra din kommune, vil din visitationssygeplejerske i samråd med dig beslutte hvilke produkter der passer bedst i den givne situation. Ud af de cirka 400.000 danskere der lider af inkontinens er det dog kun en mindre andel der får bleerne på bevilling, og resten af gruppen må selv købe voksenbleer.Tena Lady

Er du som kvinde på udkig efter Tena bind, er det i denne kategori du skal kigge. TENAs inkontinensbind til kvinder er alle særligt udviklet til kvinder.

Serien består af følgende produkter:

Tena Lady NormalTena-lady-normal

Dette er den mindste voksenble Tena fører. Tena oplyser altid sugeevnen på deres produkter i form af dråber, som er vist på forsiden af hver pakken. Tena Lady Normal er udformet som et bind og har en sugeevne på 3 ud af 8. Bindet placeres i trusserne, og udformningen gør, at du sjældent bemærker det.

TENA Lady ExtraTena Lady Extra Plus

I lighed med Tena Lady Normal er Tena Lady Extra en voksenble udformet som et bind der ligges løst i trusserne. Lady Extra Plus har imidlertid en højere sugeevne, nemlig 5 ud af 8 dråber. Det er altså en voksenble der bruges, hvis ikke Lady Normal suger nok. Lady Extra Plus er beregnet til brug om dagen.


Tena Lady Maxi NightTENA Maxi Night

Hvor de to foregående bleer er beregnet til brug om dagen, er Tena Maxi Night en type Tena bleer, som er særligt udviklet til brug om natten. Bindet er fysisk noget større end de andre, og har desuden en sugeevne på 6 ud af 8 dråber. Det er lavet med elastiske sider for at gøre det så komfortabelt som muligt, og er beregnet til at kunne holde en hel nat.

Tena Men


Da mandens anatomi er væsentlig forskellig fra kvinders har Tena lavet en særlig serie af bleer til mænd. Tena til mænd består både af traditionelle bleer og blebukser. Vi giver herunder en lidt nærmere beskrivelse af de forskellige produkter:Tena Men Level 1Tena Men - Level 1

For at gøre det nemt at differentiere mellem de forskellige produkter, har Tena givet dem betegnelserne fra level 1 til level 4, hvor level 4 er det kraftigste produkt. I modsætning til ved Tena Lady er der her ikke opgivet en sugeevne i antal dråber.

Tena Men Level 1 er en voksenble udformet som et bind/indlæg, hvor pasformen er udviklet særligt til voksne mænd. Produktet er primært til mænd der kun har brug for en lav grad af beskyttelse.
Level 2TENA Men Level 2

Dette produkt fra Tena minder rigtig meget om ovenstående i pasform, men Tena Men Level 2 er en anelse kraftigere og derfor også fysisk større. For at give den bedste mulige komfort er det skålformet.


TENA Men Level 3Level 3
Hvor de to første produkter bruges hvis der blot er tale om små vandladninger af og til, bruges level 3 ved større, ukontrollérbare vandladninger, hvor man oplever at tisse som normalt, blot uden at kunne styre hvornår. TENA Men Level 3 har altså en bedre sugeevne, og er hurtig til at opfange og indkapsle alt væske.


Level 4

De tre første produkter i serien er almindelige voksenbleer. TENA Men Level 4 er derimod udformet som blebukser til mænd. De er altså udformet som almindelige boxershorts – og har oven i købet et almindeligt design udvendigt, så de også ligner almindeligt undertøj.

Buksebleer til voksne er som regel noget dyrere end almindelige voksenbleer, og Tena Level 4 er ingen undtagelse. De tre første voksenbleer i serien koster 6-9 kroner stykket, og Level 4 koster 16 kroner stykket. Derfor vælger de fleste at købe en kombination af de forskellige typer bleer til voksne. Når man blot er derhjemme kan man så bruge de lidt billigere typer, mens de kraftigere, og derfor dyrere, bruges når man er væk hjemmefra.
Tena-produkter til både mænd og kvinder

Udover produkterne som er særligt rettet til enten mænd eller kvinder finder du i Tena’s sortiment også nogle Tena bleer, som kan bruges af både mænd og kvinder. Det drejer sig bl.a. om Tena Pants, hvor vi her på LivetSomSenior sælger produktet ”Tena Pants”.
Tena Pants fås i fire forskellige størrelser:

  1. Tena Pants Plus Small
  2. Tena Pants Plus Medium
  3. Tena Pants Plus Large
  4. Tena Pants Plus XL

Da der jo er tale om blebukser, skal forskellen selvfølgeligt findes i hvilket hoftemål de forskellige størrelser passer til. På vores produkt-side for Tena Pants finder du en tabel der fortæller nøjagtigt hvilken størrelse der skal bruges afhængigt af hoftemålet.

Det sidste produkt indenfor bleer til voksne er Tena Flex. Flex-serien har i mange år været den mest solgte type voksenble fra Tena, og er også stadig forholdsvist populær. I takt med at Tena har introduceret flere og flere forskellige typer er der dog også kommet en større spredning i hvilke produkter der sælges, da det nu i højere grad er muligt at finde en voksenble eller blebuks der passer til hver enkelt person.

tena-barrierecremeTena fremstiller også andet end bleer

I dette indlæg har vi udelukkende fokuseret på de mange forskellige typer voksenbleer fra Tena – men de laver også en lang række andre produkter, som vi har valgt ikke at gå i dybden med denne gang. Du kan læse nærmere om dem ved at gå til vores kategori med diverse Tena-produkter, hvor du blandt andet finder:

  1. Tena barrierecreme
  2. Tena vådservietter
  3. Tena vaskecreme (”Tena Wash Cream 3 in 1”)
  4. Tena stiklagen

Har du spørgsmål til de forskellige produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk