Vi har altid 365 dages returret - også på julegaver

×

Månedsarkiv: marts 2017

 • Vejledning til køb af indendørs rollator

  Rigtigt mange ældre danskere har stor gavn af deres rollator i hverdagen. Er man dårligt gående kan en rollator nemlig i den grad være med til at give en friheden tilbage.

  Som førstegangskøber kan det imidlertid ofte være svært at vide hvad man bør se efter når der skal vælges en ny rollator. Rollatorer er en af de ting, som man ofte ikke ved så meget om på forhånd.

  I denne artikel ser vi derfor nærmere på hvad du bør være opmærksom på, hvis du skal vælge en rollator til indendørs brug. Læs videre, og bliv klædt på til at træffe det bedste valg før du køber. Læs resten

 • LivetSomSenior forhandler nu Abena bleer til voksne

  Man har længet kunne købe et bredt sortiment af inkontinens-produkter fra Tena i vores netbutik. Som følge af et stigende antal henvendelser fra vores kunder omkring Abena bleer har vi for nyligt udvidet vores sortiment.

  Derfor kan du nu finde et udvalg af de hyppigst anvendte Abena-produkter her på hjemmesiden. For dem som ikke kender Abena kan vi indledningsvist nævne, at det er en stor dansk virksomhed grundlagt tilbage i 1953. Abena har et omfattende sortiment indenfor hygieine- og rengøringsartikler, herunder også produkter til inkontinente.

  I dette indlæg får du en introduktion til de inkontinens-produkter vi nu kan tilbyde fra Abena. Læs resten

2 vare(r)

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk