Månedsarkiv: oktober 2015

 • Vejledning: montering af en dørskinne eller dørtrinsrampe

  Hvis du ønsker at gøre huset mere rollator- eller kørestolsvenligt anbefaler vi, at du fokuserer på dørtrinene. Dørtrin udgør som regel den største forhindring, da de er svære at passere uanset om det er med rollator eller kørestol.

  Der findes en række forskellige løsninger, som hver især har sine fordele og ulemper. Der er forskelle i både pris, udseende og i hvor let det er at montere de forskellige produkter.

   I denne vejledning tager vi et kig på de mulige løsninger. Når du har læst vejledningen vil du have en god forståelse af hvad der kan lade sig gøre, hvordan de forskellige typer dørskinner eller dørtrinsramper monteres, og hvor meget de samlede udgifter cirka bliver.  I vores netbutik sælger vi forskellige produkter så du kan blive fri for dørtrin Læs resten

 • LivetSomSenior forhandler nu rollatorer fra Topro

  Vi har gennem længere tid planlagt en udvidelse af vores rollator-sortiment, og har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde et udvalg af kvalitets-rollatorer fra norske Topro. Siden lanceringen af deres Troja-rollator helt tilbage i 2002 har Topro været et førende mærke indenfor branchen, og deres produkter har gennem årene vundet i adskillelige tests og sammenligninger af forskellige rollatorer. I dette indlæg tager vi et kig et nærmere kig på de to Topro rollatorer, som du fremover kan købe her hos LivetSomSenior. Læs resten

 • Sådan går du med krykker

  Tidligere var det helt normalt, at man som følge af en forstuvet fod eller lignende fik et par krykker med hjem som udlån fra sygehuset. På grund af løbende besparelser indenfor sundhedssektoren er situationen imidlertid en helt anden i dag, og derfor må rigtig mange selv ud og købe eller leje krykker når de kommer hjem fra sygehuset.

  Et af de store problemer det medfører er en manglende viden om hvordan krykkerne faktisk bør benyttes for at få det optimale udbytte. Denne vejledning er skrevet til alle som enten allerede bruger krykker, eller som snart skal gøre det på grund af en planlagt operation.

  Læs resten

3 vare(r)

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk