Månedsarkiv: august 2015

 • Vejledning i regler for bevilling af hjælpemidler

  Det er kommunen, som er ansvarlige for bevilling af alle typer for hjælpemidler og forbrugsgoder. Når de skal vurdere, om du er berettiget, tages der ikke højde for din økonomi. Det er dog en forudsætning, at du ikke kan få hjælpemidlet bevilliget via anden lovgivning end via den sociale lovgivning. Det er vigtigt, at du ikke selv køber hjælpemidlet før ansøgningen er gået igennem – da du kun kan opnå støtte til hjælpemidler, som er indkøbt efter kommunen har givet tilsagn.

  Kommunen har til opgave at yde hjælpemidler og forbrugsgoder, hvis du har en varig, nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Det er dog endvidere en forudsætning, at hjælpemidlet enten kan Læs resten

 • Velkommen til LivetSomSeniors artikeldatabase

  Vi skriver løbende spændende og relevant indhold omkring forskellige emner relateret til de hjælpemidler og øvrige produkter som du finder i vores netbutik. I vores artikel-sektion udgiver vi blandt andet:

  - Information omkring nye produkter
  - Artikler med viden og gode råd om korrekt brug af hjælpemidler
  - Debatindlæg, som giver indsigt i udviklingen indenfor hjælpemidler til ældre og handicappede

  Mange af vores artikler er præget af spørgsmål vi modtager fra kunderne, eller emner, som vi selv finder interessante at uddybe.

2 vare(r)

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér