Andersen Royal Shopper Senta

1.425,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Denne indkøbsvogn har en stor og rummelig taske med god plads til dine daglige indkøb. Du kan nemt få plads til det hele uden at du skal pakke det sammen.

Indkøbsvognen har store solide hjul i massiv gummi. Du kan derfor ikke punktere med vognen. Hjulene har en diameter på hele 25 cm, og de er derfor meget behagelige at gå med på alle slags underlag. Med denne vogn kan du både gå på asfalt, grusstier og brosten. Kantsten og andre forhindringer du møder på din vej er heller ikke noget problem, da vognen er let at trække op over.

Tasken er nem at komme til og den er fremstillet i vandafvisende materialer. Foran sidder en lomme som du let kan komme til. Hvis du har behov for det, så kan tasken nemt løftes af. Herefter kan stellet foldes sammen. Dette er praktisk hvis du skal have vognen med i bilen eller pakke den væk.

Hele vognen vejer kun 3,5 kg, så den er til at håndtere selvom kræfterne ikke er hvad de har været. Alt i alt er dette en praktisk og tidsløs indkøbsvogn, som kan holde i mange år.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 3,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-166-028-80

Info

Info

Volumen 49 liter
Vægt 3,5 kg
Taskens bredde 35 cm
Taskens højde 58 cm
Taskens dybde 24 cm
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 25 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk