Andersen Royal Shopper Mari (trappehjul)

Pris: 1.545,00 kr

Tilbud: 1.236,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Indkøbsvogn til trapper i flot klassisk design.

Denne indkøbsvogn er til dig, som har behov for en vogn, der kan bruges på trapper. Denne vogn adskiller sig fra de andre vogne i vores sortiment ved at den kan anvendes på trapper. Hvis du bor i lejlighed eller har trapper op til din hoveddør, så er denne vogn den rette for dig. Vognen vil 'klatre' fra trin til trin når du trækker den efter dig.

Vognens samlede vægt er kun 3,5 kg takket være dens lette aluminiumsstel. Vognen er altså til at håndtere for de fleste - også selvom kræfterne ikke er hvad de har været. Tasken lukkes med snørrestopper og flappen sættes fast med velcro, så den ikke flyver op i vinden. Tasken har både en lille indelomme og en ydrelomme til opbevaring af småsager.

Hvis du har behov for at pakke indkøbsvognen væk er den nem at pakke sammen. Tasken løftes nemt af stellet, som herefter kan klappes sammen.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 4 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: UDG-AND-169-171-80

Info

Info

Volumen 45 L
Vægt 3,5 kg
Taskens bredde 36 cm
Taskens højde 59 cm
Taskens dybde 23 cm
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 3 x Ø13 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk