Andersen Royal Shopper Imea

1.695,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Denne indkøbsvogn fra tyske Andersen er i højeste kvalitet. Hjulene har kuglelejer og ruller let bag dig og tasken er syet i kraftige kvalitetsmaterialer.

Hjul med kuglelejer
Stellet er fremstillet i aluminium og hele indkøbsvognen vejer derfor ikke særlig meget. Når vognen ruller tom afsted bag dig, så vejer den kun 3,3 kg. Det helt særlige ved denne indkøbsvogn er hjulene som har kuglelejer. Den ruller derfor ekstra let afsted og er meget behagelig at køre med. Hjulene er naturligvis punkterfrie, så du kan slippe alle bekymringer om at punktere med din vogn fuld af varer. De store hjul er nemme at køre med, og kommer let hen over de forhindringer du møder på din vej. Den klarer let brosten, grusstier, små kantstene osv.

Rummelig taske i kraftig kvalitet
Tasken er fremstillet i et kraftigt vandafvisende materiale, og med sine hele 46 liter er der god plads til dine daglige indkøb. Du kan sagens have dine daglige indkøb i vognen, og når du engang i mellem laver større indkøb som fx toiletpapir, køkkenruller, blomster osv, ja, så er der også godt plads i vognen til det.

Tasken nem at lukke forsvarlig til, så dine varer ligger sikkert på turen hjem fra supermarkedet. Inderst er der en snørelukning, som strammes til. Flappen holdes på plads af to velcrobånd og et lille klik-spænde. Du behøver derfor ikke at være nervøs for at flappen blæser op i vinden.

Inde i tasken er der en lille lomme, som lukkes med velcro. Her kan du have små sager opbevaret, så de ikke bliver. Yderst er der på hver side af indkøbsvognen en lomme, som fx kan bruges til en avis, et blad eller paraply. Forrest er der en lynlåslomme.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 3,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-167-198-90

Info

Info

Volumen 46 liter
Vægt 3,3 kg
Taskens bredde 35 cm
Taskens højde 59 cm
Taskens dybde 24 cm
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 25 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk