Andersen Royal Shopper Alu Ivar

1.695,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Luksus vogn i kvalitetsmaterialer med store hjul med kuglelejer og termoisoleret kølerum.

Denne indkøbsvogn fra tyske Andersen Shopper er en vogn, som vil gøre de fleste glade. Denne vogn har ekstra store hjul med kuglelejer. Denne er derfor en drøm at køre med, og du kommer nemt over forhindringer på din vej. Den kan både klare brosten, grusstier, kantstene og andre forhindringer du møder på din vej. De er lavet af blød massiv gummi, så du undgår at punktere med vognen.

Indkøbstrolleyen har en stor og rummelig taske med plads til alle dine daglige indkøb. Derudover har den også et termoisoleret rum, hvor du kan opbevare dine køle- og frostvarer på vej hjem fra supermarkedet på en varm sommerdag.

Stellet er fremstillet i letvægtsaluminium og taske og stel vejer kun 3,6 kg. Vognen er derfor nem at håntere og komme rundt med - også selvom kræfterne ikke er hvad de har været.

Tasken er fremstillet i vandafvisende materiale. De to hanke gør at tasken er nem at løfte af stellet. Når tasken er løftet af stellet kan det nemt foldes sammen. Dette er praktisk hvis du skal have indkøbstasken med i bilen eller den skal pakkes væk.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 4 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-167-173-90

Info

Info

Volumen 44 L
Vægt 3,6 kg
Taskens bredde 35 cm
Taskens højde 58 cm
Taskens dybde 22 cm
Total højde 107 cm
Termorum Ja
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 25 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk