Andersen Royal Shopper Aiko

Pris: 1.595,00 kr

Tilbud: 1.276,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Indkøbsvogn fra tyske Andersen med rummelig taske og ekstra store hjul.

Ekstra store hjul
Denne indkøbsvogn har ekstra store hjul, som gør at den ruller godt efter dig. Store hjul er en fordel når du bruger vognen på ujævnt terræn som brosten, grusstier, kantstene osv. Med de store hjul vil du opleve at vognen er lettere at trække efter dig. Hvis du har brug for det, så kan stellet foldes sammen. Steller er lavet af aluminium, så hele vognen vejer kun 3,5 kg.

Stor, rummelig taske
Tasken er fremstillet i kraftige, vandafvisende materialer, hvor der er god plads til dine daglige indkøb. Når du laver større indkøb, ja, så er der også plads til køkkenruller, toiletpapir, blomster osv.

Indvendigt lukkes tasken med en snørelukning og flappen holdes fast med to velcrostropper. Dine varer ligger derfor godt beskyttet mod vind og vejr, og på grund af velcroen behøver du ikke være nervøs for at flappen blæser op i vinden. Indvendig er der en lille lomme til små sager og udvendigt er der en lynlås lomme.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 3,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: UDG-AND-166-197-80

Info

Info

Volumen 47 liter
Vægt 3,5 kg
Taskens bredde 35
Taskens højde 57
Taskens dybde 23
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 25 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk